Reklama

Reklama

Dřevorubec

(festivalový název)
  • Norsko Hoggeren (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anders se odstěhuje z města na malou odlehlou farmu, kterou zdědil po rodičích. Celé dny tráví v lese, kde kácí náhodné stromy a užívá si samotu. Ale brzy ho vyruší příbuzní, kteří zjevně vědí, co je pro něj nejlepší, a Anders tak bude muset čelit minulosti, před kterou dlouho utíkal. Debut norské režisérky nastiňuje křehký portrét muže prožívajícího krizi středního věku a zároveň nabízí vysoce zábavné setkání s cvoky na okraji Skandinávie. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Škoda divného konce. Vůbec mi nevadí otevřený, ale tohle bylo moc. Příběh se slibně rozvíjel, nádherná příroda, sympatický Anders, a časté přemýšlení, co všechno se vlastně asi v jeho životě stalo. Záhadné flashbacky, které mohly trochu pomoci. Ale vlastně vše zkomplikovaly. Pocit po skončení filmu jsem měla s otázkou, co tím chtěl vlastně autor říci? Nemám ráda příliš dlouhé filmy, ale tady jsem měla dojem nedotaženosti, prostě střih a konec. Nakonec jsem to přestala řešit, protože film chtěl ukázat především těžké vyrovnávání se s tragickými událostmi v rodině, v osobním životě, možná i s pocity viny. Místo pročištění hlavy Anderse patrně dostihly ošklivé vzpomínky a negativní emoce. Nebo ne? ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Videl som vela filmov, ktore boli nudnejsie, nezaujimavejsie, prazdnejsie a chladnejsie. Malokedy sa to vsak stretlo naraz. Van Santov Last days je oproti tomu divacky privetivy rollercoaster. 1/10 P.s. rad by som este vyzdvihol pracu zvukara, ktory evidentne nikdy nepocul ako znie discoteka, hudba z auta alebo lietanie much ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama