Reklama

Reklama

Méně než člověk

(festivalový název) (studentský film)
  • Česko Míň než lidi (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Technicky brilantně zvládnutý, vtipný a atypicky civilní film o zombiích, kteří jsou zbaveni své krvelačnosti. Snímek je pojatý jako reportáž zaujatého redaktora, který se spolu s kameramanem vydává do odlehlého tábora, kam byli deportováni „vyléčení" zombíci a žijí zde v neúprosné izolaci. (Anifilm)

Recenze (5)

Ikewoo 

všechny recenze uživatele

Čekat zombie filmek, tak by jeden byl zklamán. Ale jako obecná výpověď o individuích umístěných do izolovaného ghetta pro ochranu "běžné populace" a "slušných lidí" to smysl dává. Ne, ani tak v tom není hluboká myšlenka, možná jen ta paralela, když se někdo stane míň než člověkem... nepřipomíná to něco? Taky je strkali do izolovaných detencí bez smysluplného času, někteří je rovnou chtěli střílet ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Interview se zombíky, kteří netouží po krvi, ale chtěli by zpátky svůj předchozí život. Jestli to mělo vyvolat nějaký emoce tak na mě to nefungovalo. Slabší 2 hvězdy. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Jednou za čas se kouknu na server VideaČesky.cz, jestli se neobjevil nějaký zajímavý kraťas. Skouknul jsem teď tuto studentskou hříčku o zombicích, která prý vnáší na ně humanistický vhled. Nechápu, ale nejspíš se líbí i díky slušné animaci, která mi přijde díky počítačům dneska už standardní. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem dánskou usměvavou krátkometrážní zombie komedii, a popravě jsem se u toho mockrát nezasmál. Sledovat emoční výlevy dvou „vyléčených“ zombíků mi nepřišlo ani moc humorné ani zajímavé. Od Skandinávců bych přece jenom očekával propracovanější především atmosféru, ale Dánové až na pár výjimek vždy byli až za Nory a Švédy. Navíc tohle téma mi není zrovna dvakrát blízké. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama