Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden z nejvlivnějších horolezců všech dob Fred Beckey byl pravý americký „Dirtbag“ – ten, kdo opouští společenské normy a pohodlí při hledání kočovného horolezeckého životního stylu. Jeho život plný úspěchů ovlivnil celý sport. Bořil hranice svými skoro až nadlidskými prvovýstupy, či vytvářel cesty, které se do té doby zdály naprosto nemožné. Jeho dědictví obsahuje 13 knih, které se dají považovat za plán pro nové generace. Celý svůj život oddal horolezectví – zemřel v roce 2017 ve věku 94 let. (Mezinárodní horolezecký f. festival Teplice n. Met.)

(více)

Recenze (2)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Charakter jak řemen. Skvělé dobové záběry a fotografie, inspirativní příběh tvrdohlavého lezce, který si šel svou vlastní cestou a své vášni věnoval vše a na nic jiného nehleděl. Next level oddanost/zanícenost. Plus asi nejlepší post-credits scéna vůbec. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele

Dokument o Fredym Beckovi, ktery lezl cely svuj jen na hory, az do svych 93 let. Hodne zajimavy dokument. Ale znal jen hory a zensky, nic jinyho :). Za podivani urcite tento dokument stoji. ()

Reklama

Reklama