Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po zničující světové válce se ocitáme v roce 2067. Lidé se snaží napravit daný stav a posílají do minulosti lidi, aby vše změnili a k válce nedošlo. Sledujeme příběh muže a ženy, kteří do minulosti skočí, "obsadí" těla teenagerů a snaží se navzájem najít a komunikovat. Mezitím řeší běžné teenagerské problémy. Ale ani v budoucnosti není vše tak jasné, jak se zdálo. (honajz)

(více)

Recenze (7)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako, fakt ne. Začátek se ještě snaží vypadat jako sci-fi, ale po skoku se z toho stane něco ve stylu Peggy Sue Got Married, kde Peggy hledá Kena, který také skočil a mezitím řeší rodinné, studentské a vztahové problémy a v budoucnosti se řeší snaha ovládnout svět. Nudné, s nudnými dialogy, nedrží to pohromadě, a protože se Anna Harr nikde ani nesvlíkne, není důvod na to koukat.Navíc odesílání do minulosti z nějaké bývalé garáže pomocí kolem hlavy ovinuté hadice od vysavače, jako sorry... ()

alisa.upir odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak strasne spatnej film, ze víc uz to snad ani nejde. Koukate se na sci-fi, ale ono je to spis takový teenage drama. A s tak spatnyma hercema! Body Language ty hlavní herečky je úplně mimo, hlasy jsou úplně odtazity, s nezajmem... takhle spatnej film jsem ještě neviděla a to mi i Twilight vedle toho přijde jako něco, co by mělo dostat Oskara... ()

Axident

všechny recenze uživatele

Dal jsem to čistě z nudy jako bizzar a u podobných 'vytvorů' mi pokaždé vrtá hlavou, jak se může vyskytnout jediný mozek, kterému podobný projekt připadne jako dobrý nápad? Výprava za pár dolarů, děj o ničem, ochotnické herecké výkony a dokonce i hudební motiv úvodních a závěrečných titulek bezostyšně obšlehlý od Vangelise a Blade Runnera. Pokud pominu kategorii komedií, opravdu si jeden jediný divák může říkat, že to bylo celkem dobré? ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Nabízí to takový rozsah žánrů a dokáže to selhat úplně ve všech. To je sám o sobě docela obdivuhodný výkon. ()

vobrn 

všechny recenze uživatele

tohle je opravdu desny, desny, desny. Tady neni nic. Spatna hudba, spatni herci, neexistujici atmosfera... Mam rad i beckove filmy, ale tohle je parodie. Spatna. ()

radimhasalik odpad!

všechny recenze uživatele

Rozkoukáno. V první části filmu mi tam něco nevyhovovalo tak silně, že jsem si šel film prověřit na ČSFD. Udělal jsem dobře. ()

Reklama

Reklama