Reklama

Reklama

Nebezpečná chůva

  • Kanada The Wrong Babysitter

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Susan musí na čas odjet z města, strachuje se ale o svou náctiletou dceru Christy. Po nedávném únosu, k němuž zde došlo, ji nechce nechat samotnou. Když se její sousedka Teri nabídne, že na Christy dohlédne, Susan se velmi uleví. Pak se ale dívka ztratí a Susan začne Teri podezřívat, že stojí nejen za Christiným zmizením, ale i nedávnou smrtí manžela. (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Logika příběhu mi přišla hodně chatrná. Celkový dojem vylepšila ta unesená patnáctiletá holka, která dokázala cestou zanechávat stopy a vzkazy, jež měly vést k vypátrání únosců, jimž se navíc uměla docela zdatně bránit. Inu, dcera policisty pomýšlející na studium na policejní akademii... Doufám, že po takovém výkonu už ani nemusela skládat přijímací zkoušky. ()

pindruche 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, ale scénář odfláknutý a poslední třetina dělá dojem, že už to chtěli mít za sebou. Stopy, které nechávala unesená holka, by nikoho nikam nenavedly. Urputnost matky jistě ocení každý kdo někdy navštívil toitoiku, takovou dobu v ní hledat načmáraný vzkaz, všeho se dotýkat a klidně dýchat nosem i pusou, klobouk dolů. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Falošná suseda sa dohodne,že postráži dieťa svojej susede, pričom jej zámer plánu bude úplne iní, nechýba únos dieťaťa  film, ktorých je v podobnom duchu mnoho 3* ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 19. září do 30. září 2016 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama