Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta známých rozjede zajímavý internetový projekt. Ten má za úkol nabídnout divákům zajímavé rozhovory s lidmi, kteří jsou přesvědčeni o tom, že jsou příšerami. Partička si na to najme opuštěný dům, který kdysi sloužil satanistům pro jejich rituály a tam pozve tři podivíny. Dívku, co tvrdí, že ji posedl démon, policistu, který věří, že je vlkodlak a ženu, která se mění v upíra. Během rozhovorů se začnou dít podivné věci a s nastávající nocí se všichni pozvaní hosté změní v to, co předem avizovali, aby postupně zmasakrovali téměř celou partu filmařů. Začíná hon za potravou a boj o holý život. Na konci, po několika obětech, přežívá pouze Brian, který má být svědkem toho, jak muž, který ho do party najal, prozradí, že za vším stál on, celá parta se stala obětí jeho plánu, kdy potřeboval obětovat několik lidí, aby se spojil s Antikristem a nabídl mu své tělo pro život na Zemi. Brian přihlíží, jak se z muže stává samotný Lucifer a na Zemi nastává peklo. (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Tak jako nic moc. Přiznám se, že FF nemám zrovna v oblibě, takže jsem od toho skoro nic nečekal. Jenže když jsem slíbil překlad titulků, tak co už. Film jsem prostě dokoukat musel. Prvních 40 filmu naprostá nuda a kecy o ničem, což je jasný důkaz nedostatku peněz nebo představivost. Jakmile se film rozjedeme a my dospějeme k bodu, kdy parta přátel musí utíkat před monstry, tak se na to dívat dá. Tak dalších 10 minut, pak už jsou to do konce filmu jen honičky po starém baráku, kde nejde nic vidět... Nikomu jinému než skalním příznivcům FF to nedoporučuji. Ale plakát hezký mají, to zase jako jo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mám found footage celkom rád. Nevadia mi neznámi herci, (schválne) nízka technická úroveň a ani to, že väčšinou na konci kamera padne na zem a bez vysvetlenia nasledujú záverečné titulky. Čo mi však vadí, to je šetrenie za každú cenu (na začiatku poviem, že nakrúcam v zámku a pritom sa celý nasledujúci dej odohráva v prázdnych izbách nejakého dreveného polorozpadnutého domu), rozčuľujúce, morálne úbohé a nesympatické postavy (tu sú v podstate IBA také), podpriemerní herci (môže sa zdať, že nie, ale opak je pravdou: zahrať vlkolaka chce herecký talent a so cťou to zvládnu len veľmi dobrí herci). Nápad nakrútiť crossover upíra, vlkolaka a démona je detinský a vôbec nefunguje. Podaný je blbo a nelogicky, nevraviac o mizernom rozpočte, ktorý vám značne podráža nohy, ak nakrúcate film s vlkolakom a upírom, čo sú veci, na ktoré potrebujete dosť prachov. Jednotlivé príšerky samozrejme nikdy neútočia naraz a hrdinovia ich porazia tak klišéovitým spôsobom, ako sa len dá. Je tu takisto plno kravín a konín, kedy postavy v panickej hrôze utekajú pred monštrami a potom sa v pohode prechádzajú budovou, kde za každým rohom môže čakať jedna z oblúd a brutálne ich zavraždiť. Vrcholom je však až megaotravný, nechutne ukecaný afroamerický kameraman. Ale aj ostatní sú jedným slovom príšerní. Lezú vám krkom a máte chuť zabiť ich (pseudocool mladá upírka, pseudostrašidlený vlkolak, vodca tímu so záverečným prekvapením, polepšený drogovo závislý týpek...). Nikdy viac. 30% ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Antikrist přichází rozhodně není tak špatný, jak by se dle procent mohlo zdát. Samotný nápad zavřít se do domu společně s vlkodlakem, upírem a démonem se mi líbí a přesto, že nejsem fanda filmů s motivem příručních kamer, tak tady jsem si poměrně rychle zvykl. Napětí a pár lekaček tento horor rozhodně má a speciální efekty taky nebyly vyloženě špatné. Když si odmyslím nudný začátek a pasáž s vymítáním démona, tak mě film uspokojil a přesto, že to na červená číslo rozhodně není, tak 27 % si nezaslouží. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Monster Project“ představuje klasický found footage hororový snímek v tom nejhorším smyslu slova. I kdyby se zde nacházela nějaká originalita, je to stylem natočení všechno zabité, protože to cokoli nového hodí jen do ranku ostatních, podobně natočených hororů. A tím je ten nápad, co tu i byl, nenávratně pohřben, což je možná i škoda. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně blbina, ale zábavná. Od začátku se v ní pořád něco dělo a překvapivě mě víc upoutala stránka lidského dramatu, než nějaká monstra. Než se to teda strhlo ve zběsilé pobíhání po baráku a finále, kde jsem čekal, jestli nás náhodou nevytrolí a nebude to všechno bráno jen jako „hra“. Určitě jsem viděl mnohem horší found-footage, jehož jsem velkým fanouškem, tohle mělo přinejmenším spád a jak jsem řekl na začátku, prostě to bavilo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama