Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ellie zařizuje svatbu v Acapulcu své mladší sestře Mandy, a to přesně tak, jak si vždycky představovala tu vlastní. Ženich a nevěsta se však pohádají. Ellie se snaží situaci zachránit a při tom se sblíží se svým bývalým přítelem... (TV Prima)

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Videla som asi 4 krát – patrí pre mňa k top dielam hallmark-tvorby. Taká záležitosťka pre nás ženy: roztomilé letné outfity, nádherné pláže, rozprávkový pyramídový hotel Princess Mundo Imperial v Acapulku, funny svadobný koordinátor Javier, skvelá americká babča, príjemná spy-kidka Alexa Pena Vega...Príbeh prekvapivo dosť inteligentný a psychologicky podložený (napr. ako sa veci vyvíjajú, keď má niekto hyperstarostlivú staršiu sestru,alebo keď niekto uniká pred svojou minulosťou...) Proste peknunké. A ja by som si to strašne rada pozrela aj v kvalitnom – ale naozaj kvalitnom českom alebo slovenskom dabingu. Preto, prosíííím, ak je tu niekto, kto má v rukách páky – či je to komerčná, verejnoprávna alebo áno – aj katolícka TV – dajte to do vysielania! Alebo ma niekto vyveďte z omylu, že už to je spracované. Muchísimas gracias y hasta la vista! ()

Reklama

wdc 

všechny recenze uživatele

Prvních několik minut jsem usínal, ale pak po přeletu do Acapulca se mi to líbilo a bylo to příjemné až do konce, i přes lehkou kýčovitost. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama