Reklama

Reklama

Gobaek bubu

(seriál)
  • Jižní Korea 고백부부 (více)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Choi Ban Do a Ma Jin Joo jsou 38letí manželé. Choi Ban Do je zatížen prací a živí rodinu, Ma Jin Joo je žena v domácnosti s dítětem a nízkou sebeúctou. Přestože se navzájem milovali, časem se odcizí a nenávidí. Oba litují manželství v tak mladém věku. Dostanou novou šanci a cestují časem do roku 1999, kde se jako 20letí vysokoškoláci poprvé setkali. (KaraKent)

(více)

Recenze (2)

ElleMcDee 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo poprvé, co jsem opravdu fandila second lead, ale Jang Ki-young byl prostě až příliš roztomilý a já jsem si ho jako Nam-gila naprosto zamilovala :) Samozřejmě bylo od začátku jasné, jak to celé dopadne a že s ním Jin-joo ani skončit nemůže, ale presto jsem si to užila. 12 dílů bylo tak akorát, konec možná trošku uspěchaný, ale jinak tomu úplně nemám co vytknout ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný od samého začátku, ale stejně moc hezký. Díky svižnému rozjezdu jsem byla zaháčkovaná vlastně hned, a už když poprvé zahrála ta krásná, dojemná písnička, bylo mi jasný, že si nejednou pobrečím.  Na korejské poměry menší počet epizod v tomhle případě rozhodně neublížil. 4* ()

Reklama

Galerie (92)

Reklama

Reklama