Reklama

Reklama

Tři koťata

(seriál)
  • Rusko Tri kota (více)
Animovaný / Krátkometrážní
Rusko, (2016–2019), 13 h (Minutáž: 5 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sůša, Pudink a jejich malá sestřička Žužu jsou vždy připraveni skočit do akce s neutuchající energií a nadšením. Jejich fantazie nezná mezí a všechna tři koťata jsou schopna mít ty nejabsurdnější a nejlegračnější nápady. (HBO GO)

Recenze (5)

Mermaidee 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem nepoznala, že se jedná o ruský seriál. I mě to připomíná Peppu, která u nás ale nefrčí. A ve změti dalšího braku je tohle opravdu něco, co se dětem nemusíte bát pustit. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Teraz si poviete: "Prečo dospelý chlap dodrbáva seriál pre deti?" Ostaňte so mnou. Tento seriál zobrazuje mnoho stupídnych a otravných prvkov postmoderných audiovizuálných diel. Otec je absolútny retard a dement, ktorý sa nie je o seba schopný postarať, robí debilné rozhodnutia a nemá vôbec žiadnu autoritu. Mama je superman, ktorá robí úplne všetko okolo domu sama, chodí do práce a ešte je aj šachový supergénius. Chlapci robia iba bordel. A k tomu majú tú malú sestru, ktorá je totálna Cpt. Obvious. Ktorá na konci každého dielu povie niečo ako: "Dostala som skvelý nápad! Ak sa vyserieme, nevyvalí nám bok!" alebo niečo také. A ja na to vždy iba zareagujem: "Drž už piču, Žužu!" Len preto, lebo je to pre deti to nemusí mať hlúpe zápletky a nezmyselné chovanie postáv. Vizuál by som zhrnul jedným slovom: Lenivosť. Toto aj prasiatko Peppa sú najväčšie zlo detských rozprávok. Ale Peppa je odpad, pretože toho sú ešte aj plné hračkárstva a tieto mačky aspoň nemajú penis vyrastajúci z boku hlavy. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Ruská odpověď na Prasátko Peppa? Každopádně – sledovat se to dá, děti to baví a je tam i nějaké to ponaučení. (1 379.) ()

Galerie (212)

Reklama

Reklama