Reklama

Reklama

Rozsévač

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Píše se rok 1852. Armáda Ludvíka Napoleona potlačí odpor republikánů. Violette, která žije v horské vesničce, je svědkem toho, jak vojáci odvedou všechny muže. Spolu s ostatními ženami prožívají několik měsíců v naprosté samotě. Po nějaké době uzavřou dohodu: pokud se tu objeví muž, který bude patřit všem... (Festival francouzského filmu)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitná komorná festivalovka odohrávajúca sa v nejakej zapadnutej dedine. Ženám dovedú chlapov žandári a tak sa dohodnú, ak sem príde nejaký chlap, čo i len pocestný, stane sa Borisom Kollárom, teda inseminátorom. On svoje semä rozšíri po všetkých mladých ženách a tým zabezpečí budúcnosť dediny. Ten zvrat na záver som síce predpokladal, ale na druhej strane to bol to najlepšie riešenie, ako prekvapiť diváka. Film prináša celkom zaujímavé posolstvo, ktoré sa dnes už nenosí, že sex a láska sú úplne dve odlišné veci a že fyzická intímnosť prináša viac než len potešenie zo zážitku. ()

Kamas 

všechny recenze uživatele

Pomalu plynoucí děj s krásnou kamerou. Pastva pro moje oko. Atmosféra a nálada filmu mi připomněla filmy Oklamaný a Piknik na Hanging Rock. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama