Reklama

Reklama

Slasher - Kat (2016) (série)


Tvé oči brzo uvidí (S01E08)

(epizoda)
  • Kanada Soon Your Own Eyes Will See (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah je zdrcená Dylanovou prolhaností a vycházejí najevo její skryté city vůči Camovi. Kat mezitím plánuje velké a krvavé finále. (Netflix)

Recenze (5)

Miseet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl pro mě opravdu zklamání. Totožnost psychouše známe už z předchozího dílu, tudíž tato epizoda je maličko zbytečná. Když už teda musela být, tak se dala ztvárnit určitě lépe. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, finále se nám moc nevydařilo a seriál pro mě kvalitativně vyvrcholil v šesté epizodě (šerifův příběh). Jedna věc je, že odhalení vrahovy identity moc nepřekvapí (i když jsem osobně tipoval celou dobu Shurmu!), celkově se ale dalo s rozuzlením vyhrát výrazně líp, tohle je hodně přímočaré. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cam ako dieťa zhodí svoju matku zo schodov. Jeho otec Alan ho v súčasnosti varuje pred vzťahom zo Sarah. Tej sa Dylan ospravedlní článkom v novinách a zdá sa, že sa k sebe vrátia. To sa Camovi nepáči a tak v ich dome umiestní dôkazy tak, aby to vyzerala že Katom bol Dylan...Škoda toho záveru a najmä toho, ako Sarah s Dylanom skoncivali s Camom, pretože potom by asi iba ťažko boli na slobode. Aj samotný záver bol takým slasherovým klišé, ale možno aj vďaka nemu nakoniec 3*. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama