Reklama

Reklama

Na návštěvě u tuningové firmy West Coast Customs

(pořad)
  • USA Inside West Coast Customs
Reality-TV
USA, 2011, 43 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Sriracha IS: Lexus a Sriracha požádají Ryana, aby jim postavil pikantní Lexus IS. Ryan si myslí, že to půjde jako po másle, jenže nikdy není snadné vytvořit mistrovské dílo.
Výstava SEMA: Tým se chystá navštívit automobilovou výstavu SEMA. Ale ještě než dorazí do Vegas, dostane zakázku od BendPaku.
Zážitek z KMARTu: Marketingový tým Kmartu navštíví firmu West Coast Customs se speciálním úkolem - chce sestavit nejmodernější autobus se systémem virtuální reality.
Steampunkový VW: Fred Behr chce jet s manželkou na dlouhý výlet, ale žádný karavan jim nevyhovuje. Požádají Ryana, aby jim přizpůsobil jejich autobus VW z roku 1960.
Kid Jennings: Kid Rock není jen špičkovým hudebníkem, zajímá se i o dějiny hudby. A vlastní Cadillac El Dorado Waylona Jenningse, který vyžaduje opravu.
Post Malone: Texaský rapper Post Malone požádá Ryana a jeho tým, aby mu přestavěli Ford Explorer z roku 1992 v původním stylu. Podaří se jim získat správné sportovní ráfky?
Mitsubishi (Re)Model-A: Ryan přijme velkou zakázku pro Mitsubishi Motors. Budou předělávat Model-A s karoserií PHEV SUV, aby oslavili jeho sté výročí. (Discovery Channel)

(více)

Reklama

Reklama