Reklama

Reklama

L'invincibile cavaliere mascherato

  • Itálie Terrore di masque di indio (více)

Obsahy(1)

Španělsko sedmnáctého století. Na útěku před morem je Camenzita zajata Donem Luisem, vrahem jejího otce, a nucena provdat se za jeho syna. Jistý maskovaný cizinec ji zachrání. (MacGuffin)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Lenzi je nejen znám díky jeho brutálním a výborným hororům ale i díky levným dobrodružným béčkám. Bohužel tenhle lacinej trash mu nevyšel, polovina filmu je strašně rozvleklá a choerografie boje je vyloženě příšerná, navíc všechno vypadá jako kdyby to produkovalo čt1. A i přes nádhernou krajinu film nemá v dnešní době co nabídnout.nelituji sice že jsem to viděl a taky jsem na to poměrně rychle zapoměl ale je to prostě strašně nevýrazný dobrodružák. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, tohle jsem nedal. Dík za titulky i samotný film, ale nuda, přehnané kostýmy, patetická gesta i fráze, přitom je nám jasné, kudy se tak film bude ubírat a jak skončí. Celé je to takové levné, ukecané, jak z třetiřadého porna, jen se tady hlavní hrdinka nesvlíká, a možná dobře, že tak. Pierre Brice nevýrazný, revenge motiv utopený. ()

Reklama

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Španělsko v 17. století. Na útěku před morem je Camenzita zajata Donem Luisem, vrahem jejího otce, a nucena provdát se za jeho syna. Jistý maskovaný cizinec ji zachrání... Pierre Brice ztvárn'uje tyranova syna i maskovaného kavalíra. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Maličký Brice sa ako hrdina na takýto druh filmu nehodí, súboje, aj tie šermiarske, sú aj pre tento druh žánru podpriemerné a zápletka je typicky jednoduchá. Čo nezklame je ale typický taliansky filmový "vývozný artikel" - krásne herečky a charizmatickí záporaci. Naviac má film celkom slušné tempo a hoci som písal, že Brice sa na postavu hrdinu nehodí, jeho komedionálne divadielko s dvojpostavou (samozrejme ľahko predvídateľnou), hoc neoriginálnou (čistý Zorro), bolo zaujímavo riešené i humorné. Škoda, že nezapracovali aspoň na tých súbojoch, inak fajn. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama