Reklama

Reklama

Pink Moon

Krátkometrážní / Drama / Romantický / Sci-Fi
USA, 2015, 17 min

Režie:

Sal Bardo

Scénář:

Sal Bardo
(další profese)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jak by to vypadalo na světě, kdyby byly heterosexuální páry zakázané, ale jeden muž a žena se do sebe zamilovaly a pak spolu počali dítě? Nevím, jestli tohle brát jako skvělý námět na sci-fi, anebo jen jako film, který má ukázat, že i homosexuální páry mají svá práva. Kloním se ke druhému a zní mi to jako propaganda... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sal Bardo sa naďalej venuje svojej obľúbenej téme, o tom že je homosexuál niet žiadnych pochýb, čo pre mňa osobne nepredstavuje nejaký obrovský problém, V tomto filme ukazuje spoločnosť v budúcnosti v ktorej sú menšinové heterosexuálne páry prenasledované homosexuálnou vačšinou. Pravdepodobne sa rozhodnem pridať aj film o malom chlapcovi s názvom Sam, v ktorom chlapec trpí poruchou identity a cíti sa ako dievča. Nepochybne by si na tohto chlapca režisér Sam Bardo rád skočil...kto predsudky šíri musí očakávať že sa mu to bude vracať. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pro některé z nás již známý režisér Sal Bardo tentokráte zabrousil do tématu z našeho pohledu téměř zvráceného, "nenormálního". Chtěl tím určitě něco říct, zamyslet se nad něčím, sdělit to těm, kterým to dopne ... než schytá vlnu odsouzení či urážek. A vybral k tomu několik velice sympatikých herců, kteří "to" zahráli slušně ... 4655 ()

Reklama

Reklama