Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jen při tom babišovském postoji páně Soukupa doufám, že tenhle masochista a gerontozemanofil svým penězům navzdory ve svých snahách dopadne podobně jako při Fischerově prezidentské kandidatuře či svých politických polucích, ať už se Zelenými či Věcmi veřejnými.. Válka s mloky, totiž Kavkami, právě začala, tak snad tu barrandovskou Kungfu Pandu někdo konečně klepne přes prsty.. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole. Tak jsem si říkal, že tuhle tragédii o sedmi dějstvích komentovat nebudu. Myslel jsem si, že klesnout níž už to nejde. Ale tohle hodně špatné opisování od Johna Olivera a jemu podobných je objevování nového dna. Otřes, hrůza a teror. A to ani člověk nemluví o tom, že je asi strašně velký problém vůbec koukat do kamery. Tohle je peklo, které nemá obdoby ani mezi extrémy jako Rande a jinými porevolučními klenoty. ()

Reklama

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem musel díl zkusmo dát, abych nehodnotil bez shlédnutí, ale jako je mi fyzicky špatně. Ten člověk je tak neskutečný zmrdeček, že mu přeji jen to nejhorší. Je to nechutné, minimální produkční hodnoty, plné odporných blitek (jedna v roli moderátora) a Soukup stále gestikuluje zcela nevhodně a projev má na moderátora strašný. Umělý smích mi bude znít v uších ještě týden, kdykoliv něco řeknu, i když si třeba jen objednám pivo. Nevím proč to tu vlastně tak rozebírám, protože tenhle pořad si zaslouží leda tak spálit. Doufám, že osoby, na které byl pořad zaměřen všechny pana Jaromíra zažalují a budou ho tahat až do konce vesmíru po soudech. Kdyby tohle viděl John Oliver, tak umře jen proto, aby se mohl obracet v hrobě. -27%. ()

Honza__St. odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, Jardo, ale tohle se ti fakt totálně nepovedlo. Rozhovory s prezidentem, moderování politických keců (tam koneckonců nejseš o nic horší ani sebestřednější, než Václav Moravec), nebo publicistika s odřenýma ušima budiž. Ale na satiru chlapče naprosto nemáš. Jestli chceš satirické komentování událostí uplynulého týdne, švihni se přes kapsu a zaplať Bubílkové, aby se vrátila. Jestli chceš vlastní obdobu Střepin nebo 168 hodin, tak si na to taky radši najdi někoho jinýho. A jinak už vážně doporučuju zařadit zpátečku s dalšími a dalšími one man show. O "Zpívánky s Jaromírem Soukupem", "Intim Night s Jaromírem Soukupem", ani o "Vařečku Jaromíra Soukupa" opravdu nestojíme. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je, jako kdyby do Leninova Mausolea v Moskvě přišel Bill Gates a přednesl nějaký bludný projev, že nebýt Lenina, nebyl by ani Microsoft. A že strašně děkuje Vítěznému říjnu za Windows." Tak jsem včera poprvé rekapituloval Týden s Jaromírem Soukupem a moc jsem se přitom pobavil. Ne tím, co říkal, jak to říkal, na koho přitom mával a kdo se tomu uměle smál. Bylo to prostě jen tím, jak to bylo dokonale blbé. Jaromír prostě není a nikdy nebude bravurní glosátor, ale pouze snaživý jedinec, který však s chutí kope do lidí, které ČT miluje a já je podezřívám z toho, že mě okrádajíi. Tak si ty hvězdy užij, miliardáři bez talentu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama