Reklama

Reklama

The Last Reformation: The Life

všechny plakáty
Dánsko, 2018, 114 min

Režie:

Lebo Akatio

Scénář:

Lebo Akatio

Kamera:

Lebo Akatio
(další profese)

Obsahy(1)

Dokument je třetím volným pokračováním pojednání Torbena Søndergaarda o praktickém životě s Bohem. Oproti dílům předchozím se už více zaměřuje na svědectví konkrétních lidí. Podíváme se mimo jiné i za německým zpěvákem Louem Begou, který v roce 1999 roztančil svět svým hitem Mambo no. 5. I on totiž vydal svůj život Ježíši a dnes slouží on i celý jeho dům lidem a skládá úplně jinou hudbu. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (1)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Třetí díl, více kvality na úkor kvantity. Aneb méně lidí a zázraků, ale více rozhovorů s těmi lidmi. Tento díl už je navíc střízlivější - už nás seznámí s nepovedenými záběry (chápej jako záběry s odmítnutím, nebo s modlitbami bez zázraku), což je potřebné a povzbudivé vědět. Jako předchozí dva díly DOPORUČUJI, DOPORUČUJI a ještě jednou DOPORUČUJI! A protože zde nejde o zisk, ale o vyučování, autoři dali dokument v desítkách jazyků ke shlédnutí zadarmo přímo na své stránky (přes YOUTUBE). Ovšem - zadarmo jste dostali, zadarmo dejte :-) Proto si mohu dovolit dát ho ZDE ke shlédnutí A jako obvykle - TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Zajímavosti (1)

  • Dokument nebyl natočen za účelem zisku, ale za účelem šíření evangelia. Proto ho tvůrci rovnou vystavili přes službu YouTube volně ke zhlédnutí na oficiálních stránkách filmu, a to s titulkami v desítkách jazyků. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama