Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Vražda v bohaté komunitě: Někdo zavraždí klenotníky Patty a Richarda Zimmermanovi a policisté mají podezření na nepodařenou loupež. Brzy však narazí na něco mnohem hrůznějšího.
2. Zavražděný vedoucí: V práci někdo zavraždí Johna Thurberga a motiv činu není jasný. Po výslechu jeho zaměstnanců však policisté odhalí změť tajemství a lží.
3. Hrůzný masakr: Courtlandt a Alexandra jsou zavražděni ve svém domě. Vrah po sobě však nezanechal žádné stopy a policie nemá vodítka. Přesto však začne nemilosrdný hon na nepolapitelného vraha.
4. Ruská tragédie: Hypotéční makléřku Fay Zonisovou někdo ubodá v její kanceláři. Rusko-americkou komunitou to naprosto otřese. Kdo ji tak brutálně zavraždil?
5. Smutek v ulici Bingham: Někdo doma zavraždí milující matku, jejího přítele a dceru. Celá komunita nyní přemítá, zda se v jejích řadách neukrývá násilný vrah.
6. Vražda v 9. měsíci: Nastávající matku Natise Johnsonovou někdo zavraždí jen pár dnů před porodem. Policisté se ponoří do její minulosti, aby odhalili pravdu za touto tragickou smrtí. (TV ID Xtra)

(více)

Galerie (13)

Reklama

Reklama