Reklama

Reklama

Back Street Girls: Goku Dolls

(seriál)
  • Japonsko Back Street Girls -ゴクドルズ-
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Kvůli obřímu průšvihu jsou tři bratři z japonské mafie jakuza přinuceni změnit podobu, založit dívčí skupinu a proniknout do J-pop undergroundové scény. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Ulítlý námět, který vůbec není zpracovaný dobře. Není to ani anime. V podstatě je to jen taková mírně rozpohybovaná manga. Ale opravdu jen manga. Je to hromada statických obrázků, kterým se maximálně hýbe pusa nebo se třesou pro vyvolání zdání dynamiky. Je tam několik stále se opakujících záběrů na nebe, budovu, strop, umyvadlo a podobné věci, na které se při rozhovorech opakovaně prostřihává, aby nebyly zcela statické, ale opakující se záběr nebe nikoho nezajímá, takže je to zcela k ničemu. Co se týče příběhu, tak je to humorný příběh o otrocích, kteří jsou opakovaně trápeni a mučeni a s nimi trpí i spousta jiných lidí. Po pravdě tam některé vtipné okamžiky jsou, ale není jich tolik a i kdyby to bylo vtipu plné, tak tu absenci animace to stejně nenahradí. Chápu, že se jedná o přehnaný náhled do toho, jak se zachází s "idoly" a to by se asi dalo ocenit, ale ta neanimace a prázdné záběry, mi prostě nedovolí, přiblížit se k tomu blíž. 25 %. ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Je to divný, je to ujetý a není žádný důvod se na to podívat pokud se opravdu nenudíte. Nějaké vtipy byli dobrý, nějaké jen divné a nějaký doslova bolely. Námět jinak je originální co musí uznat každý... Kvalita je poměrně v rovnováze se vším ostatním... No, je poměrně těžké to nějak slovně ohodnotit poněvadž dokud na to člověk nekouká tak nemůže pochopit tu divnost celé věci. Ale myslím že se z toho námětu dalo vytřískat víc. Je to divná kravina na kterou se opravdu koukat nemusíte ale koukání na to není nijak bolestné (většinou). ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Popis se hrozně špatně píše... 3 yakuza chlapi jsou předěláni na ženy. A jejich "BOSS" řekne, že ze sebe musí udělat IDOLY. Takže tu máme krásné mladé dívky, v nitru však 25-35 yakuza chlapy a na tom je položeno 99 % všech vtipů... První ep ušla, druhá taky ok, třetí už jsem se mega nudil, stále se opakuje to stejné. Grab my boob! 3 EP Drop 40 % ()

Reklama

Reklama