Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Keď štvorročný chlapec povie školskému psychológovi, že jeho mama nie je jeho skutočnou mamou, obráti sa na kapitánku polície s prosbou venovať pozornosť tomuto prípadu. Kapitánke Marianne sa síce zo začiatku do prípadu nechce pustiť, ale po čase ju pohltí nielen profesionálne, ale i osobne. (RTVS)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitne riešený seriál, ktorý na začiatku nastolí dosť veľa otázok, predstaví širší okruh postáv, pričom zo začiatku nie je jasné, kto s kým čo má. Po prvej časti sa dokonca objavuje možnosť, že seriál pôjde po mysterióznej stope, ale v popise je krimi a krimi to aj ostane. Objaví sa aj pár prekvapení, niektoré sa dajú predvídať ešte skôr než sú odhalené. V závere už len trochu sklamalo naťahovanie a prehrávanie mnohých scén zo spomaleného záberu. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Půjdu proti proudu, mě tento seriál nijak zvlášť nenadchl. V žádném případě netvrdím, že divák by měl hned od počátku znát všechny souvislosti případu, jenže zde je ta překombinovanost až příliš nepřehledná a první tři díly jsem se v tom docela ztrácel. Dokonce mi připadalo, že se zde vyšetřují dva zcela samostatné případy, až v průběhu 4. dílu se začaly pomalu propojovat. Komisařka na mě působila silně nesympaticky, nehledě na to, že často konala zcela neprofesionálně (např. vyzrazovala civilním osobám postupy ve vyšetřování a zcela odflákla prohledání místa vraždy). Víc jak slabý průměr 2 * a 40% tomu zkrátka dát nemohu. ()

Reklama

jaHanicka 

všechny recenze uživatele

Nemám co vytknout. perfektně napínavé, dobrá zápletka, skvělé obsazení. Chvilku mi trochu vadil ten umělý poloúsměv hlavní hrdinky, ale na konci mi došlo, že to byl nejspíš záměr, aby vynikl ten pravý úsměv ve správnou chvíli. Můžu jenom doporučit, mám pocit, že někdy je těch pět hvězdiček málo... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama