Reklama

Reklama

Stree

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Lehce strašidelné indické béčko o městě, ve kterém Stree odnáší muže a syn krejčího se právě zamiluje do mladé záhadné dívky. Asi 2/3 to mělo nějakou atmosféru, která s jedním odhalením padla, ale na konci to zase trochu šlo. “Ó, Stree, přijď zítra!” ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný soft horor. Príbeh čarodejnice mstiacej sa obyvateľom mesta za svoju zmarenú lásku kým ešte čarodejnicou nebola a skupinke priateľov, ktorí sa mesto snažia od nej oslobodiť. Vtipné, milé,zaujímavé. ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Město se připravuje na několikadenní slavnost. Radost se však mísí se strachem. V těchto dnech se nocí pokradmu plíží děsivá čarodějnice, jenž unáší muže, po kterých zůstává pouze oděv, neboť jí bylo v minulosti ublíženo a ona si žádá pomstu a naplnění svého uzmutého „štěstí“. V tomto městě žije i vyjimečně nadaný syn krejčího (Rajkummar Rao), pro kterého jsou tyto příběhy a obavy pouhou povídačkou. Jak se však nejen on, ale i celý zbytek města brzy přesvědčí, tak za každou povídačkou se skrývá i kus pravdy, ne-li pravda skutečná..... Velmi rozporuplný a špatně uchopený pohádkově laděný romantický horor. Námět výborný, ale to zpracování..., opravdu velká škoda, neboť dvě třetiny filmu jsem se opravdu bavil a moc se mi líbily. Mám rád tyto „temné“ a tajuplné romantické příběhy, ale poslední třetina zabila vše, a to naprosto fatálním způsobem. Mohu se jen ptát, proboha proč? Kouzlo, postavy, nápady, atmosféra..., to vše bylo během pár okamžiků totálně roztříštěno a rozdupáno. Místo, aby vše gradovalo a stupňovalo se napětí, tak přišel totální zkrat a zhroucení příběhu do sebe sama. Rajkummar Rao a Shraddha Kapoor se mi moc líbili, a to jak jejich postavy, tak samotné herecké výkony, což platí zajisté i o zbytku „filmové partičky“. Dokonce i tyto sympatie však vzaly za své... Jako by to v jednu chvíli převzal do rukou někdo jiný a vše krutě odbyl, protože někam spěchal, či mu došly peníze. S písněmi, natož vyjimečnými, se to rozhodně nepřehánělo, což je opět škoda. Zprvu jasné a silné čtyři hvězdy klesaly na čisté čtyři, poté přišel zkrat a já se nestačil divit. Pro mě osobně nelehké a těžké hodnocení, ale to zklamání se prostě muselo projevit. Končím tedy na silných třech hvězdách s dovětkem, že nechápu, jak někdo mohl pokazit takto dobře rozjetý příběh. ()

Puddle 

všechny recenze uživatele

Nejsem kdovíjaký fanda hororových komedií, Stree mě ale příjemně překvapila. Tam, kde jsem se měl bát, mi takřka trnula krev v žilách, a tam, kde zase smát, jsem se skoro za břicho popadal. Rajkummar Rao jako obvykle perfektní a Shraddha Kapoor jako krásná a tajemná pomocnice taky trefa do černého. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

U snímku „Stree“ mám prostě problém s tím, že tvůrcům nejde primárně o hororový žánr, ale pořád jim jde hlavně o to, aby se zalíbili divákům. Takže je tu láska, tajemná, i když zase ne tolik, a pak je zde i trochu té srandy. Tenhle guláš prostě v hororu fungovat nemůže a já primárně snímek jako horor hodnotím. „Stree“ je slabý čajíček, na který se zvládne podívat kdokoli. Kohokoli to ale bavit nebude. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama