Reklama

Reklama

Nejslavnější vlak světa

(TV film)
  • Velká Británie The World's Most Famous Train
Velká Británie, 2015, 46 min

Obsahy(1)

Venice Simplon-Orient-Express je jedním z nejluxusnějších vlaků na světě. Už od roku 1833 nabízí pasažérům nezapomenutelný zážitek. Mezi jeho devatenácti vagóny nechybí ani bar se šampaňským. Je to vlastně takový pojízdný historický hotel, který projíždí nejkrásnější krajinou Evropy... Na palubě tohoto vlaku dojde každoročně k průměrně 30 žádostem o ruku. Je považován za nejluxusnější a nejromantičtější lokomotivu na světě. Během druhé světové války ho používali nacisté. Pak byl odstaven, zapomenut a zchátral k nepoznání. Teprve v roce 1982 dostal zpátky dávný lesk a slávu. Dnes tento luxusní spoj nabízí pětihvězdičkový servis a okouzlující výhledy na krajinu evropského venkova těm pasažérům, kteří mají zájem o unikátní cestovní zážitek ovoněný tradičními půvaby. Tento film přináší příběhy čerstvých snoubenců, novomanželů, vlakových nadšenců i zaměstnanců na 36hodinové cestě Nejslavnějším vlakem světa. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Každé zboží má svého kupce a ono to za to stojí. Nabízí to něco jiného a to je zejména v dnešním světě hodnota sama o sobě. 72%. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Za cenu ojetého rodinného auta můžete strávit netradiční zážitek ve vlaku honosícím se názvem Orient Express z britského Londýna až do italských Benátek za necelé 4 dny luxusní cesty (zpáteční jízdenka stojí přes 3500 liber). Stále usměvavý a pozitivní personál se špičkovou kvalitou služeb Vám zajistí jistě netradiční a nezapomenutelný zážitek, včetně 4 chodové večeře ve stylu 20 let minulého století. ()

Reklama

Galerie (41)

Reklama

Reklama