Reklama

Reklama

Child 31

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Drama
Velká Británie / USA / Malawi / Keňa / Indie, 2012, 32 min

Obsahy(1)

V době bezprecedentních technologických úspěchů a přepychů stále hladoví miliarda lidí, ale existuje jedna organizace, která se to snaží změnit. Tento mocný dokumentární film zachycuje organizaci Marys Meals, která mění život chudých a jejímž posláním je pomáhat milionům dětí na celém světě realizovat jejich sny. Sledujeme zakladatele Magnuse MacFarlane-Barrowa, když nahlédneme do jeho jednoduchého, ale průkopnického nápadu, který pracuje na tom, aby se rozvojový svět vymanil z chudoby. (sator)

(více)

Recenze (3)

sator

všechny recenze uživatele

V době bezprecedentních technologických úspěchů a přepychů stále spí hladoví miliarda lidí; ale existuje jedna organizace, která se to snaží změnit. V tomto mocném dokumentárním filmu zachycuje organizaci Marys Meals, který mění život chudých jeho poslání pomáhat milionům dětí na celém světě realizovat jejich sny. Sledujeme zakladatele Magnuse MacFarlane-Barrowa, když nahlédneme do jeho jednoduchého, ale průkopnického nápadu, který pracuje na tom, aby se rozvojový svět vymanil z chudoby. ()

OwenBobby 

všechny recenze uživatele

Krásný dokument o tom, jak dílo Mary's Meals funguje. Nejprve sice ukáže zoufalý stav chudoby a hladovění, ve kterém se nachází až 127 milionů dětí, ale na rozdíl od jiných dokumentů postupně přejde v záběry radosti a naděje. S pokrmy Mary's Meals se tyto děti mohou ve škole lépe soustředit, mají lepší výsledky a dlouhoudobě se mohou vymanit z chudoby. Dokument natočilo studio Grassroots Films takovým způsobem, že kdo jej zhlédne, nemůže zůstat netečným. 10/10 ()

Reklama

Reklama