Reklama

Reklama

Purpurové řeky - Série 2 (2020) (série)


Hon na čarodějnice (S02E01)

(epizoda)
  • Německo Zum Sterben schön (1) (více)

Obsahy(1)

Detektivové Pierre Niémans a Camille Delaunayová vyšetřují smrt klientek luxusní kliniky, jejichž vraždy připomínají čarodějnické procesy... V sauně je nalezena mrtvá žena. Vypadá o celých dvacet let mladší, než jí ve skutečnosti je. Tajuplný případ zavede policejní vyšetřovatele Pierra Niémanse a Camille Delaunay do vedlejší vesnice. Zatímco Camille narazí uprostřed lesů na tajuplnou bílou čarodějnici, Niémans odhaluje, že vražda připomíná středověké čarodějnické procesy. A smrtí jedné ženy to nekončí. Jaká je spojitost mezi vesnicí, ředitelem místních lázní, jejichž klientky umírají za záhadných okolností, a dávnými legendami, ze kterých jsou všichni obyvatelé strašlivě vyděšení? (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešil som sa na druhú sériu, aj keď som očakával že kriminálne prípady budú iba šedý priemer a mysteriózne tajomstvá budú plané. Táto epizóda nie je zlá, ale zápletka (mladé dievčatá, krvné transfúzie) bola jasná do polhodiny. Mierne množstvo balastu neprekážalo a vyvrcholenie príbehu bolo veľmi dejovo chudobné. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Lepší než předchozí případ s ústavem pro mladistvé, ale pořád se mi nejkoukatelnější zdál ten díl odehrávající se na území Německa s honem a rodinnými tajemstvími. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vzore komerčne úspešného dvojdielného francúzskeho celovečerného kinofilmu "Purpurové rieky" (Les Riviéres pourpres) sa v roku 2018 začal točiť v belgicko-nemecko-francúzskej koprodukcii rovnomenný televízny krimi seriál. Bolo vyprodukovaných viacero jeho sérií. Úvodná, v poradí prvá epizóda a zároveň aj následné druhé pokračovanie z druhej série nesú názov "Hon na čarodejnice" (Zum Sterben schon). Skúsený detektív Pierre Niémans a jeho mladá kolegyňa Camille Delaunayová sa snažia objasniť prípad týkajúci sa nelegálnej omladzovacej kliniky. Má to tajomnú, mysterióznu atmosféru, ktorá ma dokázala vtiahnuť do deja. S radosťou a príjemným diváckym pôžitkom som si pozrel tento dvojdiel až dokonca, kde ma čakalo nečakané rozuzlenie. *** ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení této epizody probíhalo částečně ve francouzském departmentu Horní Savojsko v Château des Avenières v Cruseilles, kde se nacházela luxusní klinika, dále pak ve městě Sainte-Croix-en-Jarez a v lesích Vézelin-sur-Loire, které se nacházejí ve francouzském departmentu Loire. (Trajektt)

Reklama

Reklama