Reklama

Reklama

Moje zprávy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor), Tomio Okamura

Obsahy(1)

První televizní zprávy tak, jak vám je nikdo jiný neřekne. (TV Barrandov)

Recenze (70)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jak ostatní, ale já se při sledování tohoto pořadu opravdu královsky bavím. :D A hned taky vysvětlím, proč. Jde o tohle: Už od první minuty mi přišel jeho komentář neuvěřitelně směšný, to jak se s elegancí slona, nic proti slonovi, přesunul za svůj pultík bylo přímo k popukání, jeho následné blekotání by mi nebýt toho, že jsem seděla na židli asi podlomilo nohy. Na jednu stranu chápu, že televize Barrandov potřebovala zprávy, na druhou mě však udivuje ten název, který je vlastně v rozporu s tím, co od zpráv očekávám. Jestli někdo považuje dvanácti minutové, nazvěme to komentováním, komentování událostí, které, nevím jak podle ostatních, ale podle moderátora, hýbou světem za nějaké zpravodajství, tak nevím, z jakého to vesmíru vlastně pochází. Navíc kung-fu, nebo to je jen nesmyslné máchání rukama?, které předvádí ukazuje události v úplně jiném světle. Když k tomu přičteme, že se u toho sem tam, spíše více než méně, zakoktá, voala vyjdou z toho Moje zprávy, rádoby publicistický pořad, ze kterého se vlastně nedozvíte vůbec nic! Uvažuju nad tím, jestli ho má vůbec cenu sledovat, ale ve finále, proč se sem tam nepodívat na to, jak ze sebe někdo, tím někým samozřejmě nemůže být nikdo jiný než generální ředitel této televize, dělá dobrovolně šaška. Tímto se omlouvám všem, kterým se tento pořad líbí a berou jej vážně, s mým názorem, že se Jaromír Soukup na moderování zpráv nehodí, i když tohle podle mě ani nejsou zprávy, však nikdo nepohne. Děkuju za přečtení a přeji pěkný den, večer nebo však vy víte ... :D ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Když nemáte soudnost a myslíte si, že děláte jako jediný vše dobře, vyházíte moderátory a začnete si to moderovat sám. Proč ne, možná už vyházel všechny a sám si režíruje, ovládá kamery, svítí, stříhá ... Toto je už nemoc, opravdu mu někdo nasaďte léčbu, může být nebezpečný svému okolí ... A hlavně to pojmenování pořadu MOJE, to už naznačuje hodně z jeho psychického problému ... ()

Reklama

zeleznak

všechny recenze uživatele

Vetsina z vas to nepochopila. P. Soukup ma svoji cilovku, ktera bystrosti a nadhledu moc nepobrala a vse glosuje ve stylu "vsichni kradou, vsichni lzou, vsichni...". Spis si myslim, ze by toho mel vyuzit student psychologie a vzit si ho za tema sve zaverecne prace. I kdyz toto je mozna az pro habilitacni praci😆. ()

holyterry odpad!

všechny recenze uživatele

Zprávy a i zpravodajství podle jejich definic by měli být rychlé, přesné, vyvážené, nepředpojaté, poctivé při výběru a hlavně objektivní. Ani jeden z těchto bodů u těchto "zpráv" není splněn takže by se tahle šaškárna neměla jmenovat Moje zprávy ale spíš Názory Jaromíra Soukupa. Nejspíš napíšu samotnému Soukupovi aby mi dal tři čtvrtě milionu za odškodnění. Protože jsem díky jeho "zprávám" dostala rakovinu oční sítnice a na černém trhu stojí tři čtvrtě milionu. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem tu psal, že zprávy na Nově a Primě jsou špatné. Tohle je však úplně nový level odpadu. Přikládám i srovnání ke zprávám na Nově a Primě a pokud jsem výše zmíněné hodnotil 15-ti a 10-ti procenty, tak tohle je opravdu na bodu mrazu. Tahle prazvláštní oneman show nelze hodnotit jinak nežli nulou. 0% ()

Zajímavosti (1)

  • Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) v květnu 2019 uložila pokutu 200 000 korun společnosti Barrandov Televizní Studio, protože část pořadu nazvaná „Ryba smrdí od hlavy“ obsahovala tvrzení ohledně problematických zakázek, která byla, dle názoru vysílací rady, předkládána jako fakta, přičemž zainteresované osoby a subjekty nedostaly prostor se k těmto domnělým faktům vyjádřit. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama