Reklama

Reklama

Jaromír Soukup LIVE - Krimi Speciál

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 60 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

První a jediný diskusní pořad na téma nejzajímavějších kriminálních a justičních případů s oblíbeným moderátorem politických pořadů TV Barrandov Jaromírem Soukupem. Žádná cenzura, jen silné názory a otázky odborníků i obyčejných lidí. (TV Barrandov)

Recenze (6)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý pořad, který řeší nejasné nebo pochybné kauzy naší justice. Pokud věříte v pojem "justiční mafie", neměli byste si tento diskusní pořad nechat ujít. A pokud věříte v negativní vliv médií na vyšetřování a soudy, platí to dvojnásob. Výborně, TV Barrandov. ()

Arkanoid odpad!

všechny recenze uživatele

Vážne kauzy prezentuje s mediálnou populistickou senzáciou čo najviac ich prezentovať za účelom najväčšieho počtu pozretí. ()

pold 

všechny recenze uživatele

Žádná cenzura, žádná sebekontrola, žádné pochybnosti, žádná překážející znalosti, a názor silný jak klasický český drnokřupanský pivní alkoholik v pase (a taky tak moudrý). Další level konsepicira.... koseparice... konospermace... srát na to, prostě takový to víte co - spiknutí pro všechny ty, co jim někdo posral život tím, že je vyhodili i z popelářského učiliště, nebo jsou prostě moc pomalí i na to, aby mohli jet v chemtrails a morgelonech. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Pro tupce (a že jich je!) super brainwashing, "dozvědí se něco nového a skandálního". A ti ostatní to neznají, protože nemají potřebu to znát. ()

Ocicak 

všechny recenze uživatele

Výborná práce s fakty a odvaha rozkrýt tuzemské kauzy. Tento pořad si zaslouží podporu už jen za to že jako jediné médium jde proti proudu a přichází s originálním konceptem. ()

Reklama

Reklama