Reklama

Reklama

Divoké Švýcarsko

(seriál)
  • Německo Wunderwelt Schweiz (více)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Švýcarsko leží v srdci Evropy. Jeho majestátní hory, svěží zelená údolí, skalnaté krajiny a středomořská jezera v těsné blízkosti jsou domovem jedinečné a rozmanité fauny. (Viasat)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (5)

Skrytá krása pohoří Jura (2017) (E01) 

Do pohori Jura se chystam dlouho a tento dokument me v tom jeste povzbudil. Nizka hustota obyvatel a znecisteni, malo aut a turistu...Lunaku mi je lito, kdyz musi travit zimu ve zdevastovane Africe. ()

Zima ve Švýcarských Alpách (2017) (E02) 

Z tohoto dokumentu jde opravdu zima. Když jsem tam byl na lyžích, myslel jsem naivně, že tam žádná zvířata nežijí. Když západně slunce, jak bylo v dokumentu ukázáno, je tam neskutečná zima. Viděl jsem jen ptáky podobne havranum, kteri sedaji na zábradlí horských chat. ()

Ticino (2017) (E03) 

Kombinace záběrů na majestátní Alpy a místní faunu a floru. Tyto hory brání průniku studeného vzduchu ze severu a způsobují teplé klima za nimi na jihu Evropy. Sympatické je, že už kousek za většími městy s hustým motoristických provozem jsou pusté tiché oblasti. Lákalo by mě na jihu to neznámé údolí "Mudžio". nenašel jsem nic o něm ani na Googlu. ()

Voda a led (2017) (E04) 

Místní zvířata jsou drsoni. Líbilo se mi trefně "příroda není krůta, je jen lhostejná". V jezeře se zabami vse zamrzlo a vše pod letem se zdusilo. Ale čast žab se stačila sparit... ()

Reklama

Reklama