Reklama

Reklama

The Quiet Zone

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2015, 9 min

Obsahy(1)

Cestovat metrem pozdě v noci může býti pěkně nebezpečné, zvláště pak pro ženy. O čemž se také přesvědčí hlavní hrdinka tohoto kousku, kterou začne rušit pískání otravného cestujícího v „zóně klidu“. Někdy je však lepší na nic nereagovat, protože i obyčejné upozornění či okřiknutí vás následně může stát život! (SOLOM.)

Recenze (4)

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

To byla teda hrůza - vizuálně neskutečné béčko, příběhově i herecky stejnětak. Absurdní, prvoplánová a trapná povídka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mockrát jsem v metru nejel, ale jak v tom pražském tak i londýnském jsem byl a můžu říct, že toulat po večerech bych se tam rozhodně nechtěl. Nejrůznější individua se tam potloukají ale i přes den, takže člověk si moc nevybere. Každopádně co se týká tohoto krátkometrážního kousku, tak je opravdu mnohdy lepší „srát“ na všechny okolo, protože i obyčejné upozornění či okřiknutí vás skutečně může mnohdy stát život – nebo spíš častěji dostanete do držky…Místy to mělo i trošku zajímavou atmosféru, ale kromě dvou slibných momentů se mi to moc nelíbilo…40% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mladá žena cestuje nočným londýnskym metrom v oddelení pre cestujúcich ktorí si neželajú byť rušený hlukom. V tom istom vozni cestuje muž, ktorý si začne pískať a potom, ako ho žena na jeho správanie upozorní sa rozhodne z metra vystúpiť. Zdá sa, že neznámy cudzinec ju začal prenasledovať... Sú aj lepšie krátke horory, ale niečo do seba to malo a hlavne hlavná protagonistka pôsobila autenticky a atmosféra podchodu filmu pridala na kvalite, nakoľko samotný príbeh za veľa nestál... ()

Reklama

Reklama