Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 11 (2011) (série)


Tíživá nejistota (S11E03)

(epizoda)
  • Česko Nejednotné rozhodnutí (více)

Obsahy(1)

12. prosince 1985. Transportní letoun s 248 americkými vojáky na palubě se krátce po startu zřítil. Panovaly obavy, že šlo o teroristický čin... Po šesti měsících v mírové misi na Středním východě letělo 248 elitních amerických vojáků na Vánoce domů. Do Fort Campbell v Kentucky cestovali z Káhiry charterovým letem Arrow Air číslo 1285. Letadlo mělo plánované mezipřistání v Ganderu na Newfoundlandu. Jen několik sekund poté, co vzlétlo k poslednímu úseku cesty, však náhle ztratilo rychlost i výšku a zřítilo se do hustě zalesněné oblasti nedaleko odlehlého kanadského města. Jednalo se o jednu z největších leteckých katastrof všech dob. Následné vyšetřování rozpoutalo bouři sporů, které neutichly dodnes. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je síla... Měli tam pěkný bordel v Kanadě a nakonec zrušili celý Úřad a založili nový :))) Boha jeho, kvůli pár blbům zemřelo zbytečně x lidí.... JJ námraza a špatně spočítaná hmotnost (copak kurňa na letištích nemají váhy, či neumějí počítat...?!" byla již několikrát na vinně, ale co se dá dělat prostě někoho nepřesvědčíš a chce mít pravdu za každou cenu... Holt chybovat je lidské a je to v povaze člověka... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V súvislosti s týmto prípadom je v epizóde spomínaná aj nehoda spoločnosti Air Ontario, ktorú už rozoberala epizóda Námraza. (ČSFD)

Reklama

Reklama