Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Montalbano je nucen přerušit dovolenou s Livií kvůli neobvyklému případu uškrcené sedmdesátileté prostitutky Marii Castellinové. Augello přichází s teorií, že vrahem musí být jeden z jejich klientů. Montalbano je ale zdrženlivý a chce nalézt neznámého muže, jehož se Maria údajně bála. Důležitým svědkem se stane malý Casimiro, který ho spatřil. Montalbano si jde také vyslechnout ředitele místní základní školy Vasalica, který před dveře zavražděné položil květiny. Zde se na chodbě dozvídá o incidentu zneužívání žačky učitelem a začne řešit další případ. Mezitím Augello přichází se šokující zprávou, že nalezl škrtiče gerontofila, co zabil Mariu... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ, který mě bavil. Řeší se tu vražda staré prostitutky, která za celý svůj život nikomu neublížila, ale po jejím násilném úmrtí se jí stejně dostane hanlivého označení „botta nonna“, jako kdyby ostatní obyvatelé města Vigaty byli bez poskvrnky. Sprostých podezřelých přibývá a vyšetřování se komplikuje. A komu se nakonec podaří rozřešit tento zapeklitý hlavolam? K nemalému údivu komisaře Montalbana se to výjimečně poštěstí přihlouplému Catarellovi, který by za svého šéfa i dýchal „pane doktor, pane doktor“ a to díky jednomu darovanému krimi filmu. ()

vendix 

všechny recenze uživatele

Dlhoočakávané pokračovanie Montalbana v českom preklade! Krása! Dočkali sme sa a nesklamal. Opäť hlboko prepletený nejednoduchý dôkladne premyslený dej so sprievodnými príbehmi obyčajných ľudí a ich sicílskych životov, ktoré ma vždy fascinovali a ktoré ma vždy VŽDY budú baviť... nevtieravo zaujímavo prekvapivo autentické, ĎAKUJEM za možnosť pozrieť si to v zrozumiteľnej reči :) a vychutnať si pre mňa novú časť! ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama