Reklama

Reklama

Rammstein in Amerika

(koncert)
  • Německo Rammstein - In Amerika (2015) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Madison Square Garden, New York - legendární hala uprostřed Manhattanu, domácí hala New York Rangers, a nejvíce prestižní koncertní hala světa. Za pouhých 20 min. byl koncert Rammstein v Madison Square Garden, New York vyprodán. Když začala show stál Till Lindemann před 18.000 New Yorčany a zpíval: „Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben / Die Kreatur muss sterben." V jeden jediný den, jeden jediný večer může celá ČR v kinech sledovat cestu Rammstein na vrchol světového showbusinessu, nahlédnout do jejich osobních životů, do zákulisí obrovského podniku Rammstein v unikátním dokumentu režiséra Hannese Rossacherse. Může sledovat, co o kapele Rammstein říkají Chad Smith, Moby, CJ Ramone, Steven Tyler z Aerosmith, Iggy Pop, Gene Simmons z KISS, Melissa Auf der Maur, Scott Ian z Anthrax nebo herec Kiefer Sutherland a mnozí další. Uvidíte RAMMSTEIN IN AMERIKA - velký film o kapele RAMMSTEIN a o tom, jak si podmanili kontinent na druhém břehu Atlantiku. A jako vrchol večera můžete zažít údajně nejlepší koncert kapely RAMMSTEIN vůbec - koncert z Madison Square Garden v New Yorku. (Atlantis Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Jako dokument film funguje jen částečně. Dokument jako tento hodně ukazuje průběh Rammstein v Americe a o tom by asi i měl být i dle názvu, ale spíš mi drásá nervy fakt, že se asi hodinu filmu řeší jenom první dvě alba a ty nejlepší se přeskočí a nebo jenom obkecaj pár slovy. A poté závěr v Madison Square Garden. Hodně to člověku přinese o historii kapely, ale je to tak strašně zbytečně zaměřené na americkou část, že vám to jen dá to, že Američané dokáží být stejně vděčný jako i nevděčný a dělá to dojem, že by Rammsteini srali na své evropské a celkově mimo americké fanoušky. Což není pravda. Dvojí koncert v květnu na Letné to plně dokazuje. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Záznam výborného koncertu (i když třeba ten pražský v 2011 byl ještě dokonalejší) je výtečný, o tom asi nemá cenu se moc rozepisovat. Velkou pozornost si však zaslouží i dokument, který na 2DVD vychází. Zachycuje totiž samotné začátky kapely, které v kontrastu s tím, co dokázali a jakými modlami jsou dnes, působí v mnoha chvílích velice vtipně. I samotný pokus prorazit na americkém kontinentu, a především v USA, nebyl nijak jednoduchý, i když už v Evropě byli v centru pozornosti. Dozvíte se tu, kde všude museli hrát, aby si jich začlo publikum všímat. Uvidíte, jak nehostinně je vítali pyrotechnici, policisté či půlka Sao Paula na koncertě, kde měli hrát spolu s Kiss. Povinnost vidět pro každého, kdo byť jen okrajově o týhle šestici něco slyšel. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Já jsem to vždycky podvědomě věděla, že toužím po blyštivém obleku posetém kamínky, a teď to vím jistě. U tohoto koncertu jsme také se sestrou zabředly do snahy zodpovědět otázku, která píseň Rammsteinů je naše nejoblíbenější. Jsou to všechny. U písničky Pussy taťka poznamenal, že lituje lidí v prvních řadách, ale já říkám, že ti budou ještě svým vnoučatům vyprávět, jak je Till Lindemann postříkal. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

To moje hodnocení se netýká koncertu, který jsem neviděl, ale pouze dokumentu Rammstein in Amerika. Ty začátky byly docela zajímavé, názory jiných kapel taky, ale přece jenom se mohlo jít v otázkách trochu víc do hloubky (jak probíhá nahrávání, tvorba songů, jestli byly nějaké krize v kapele, atd). Naštěstí ta všudypřítomná hudba a záběry z koncertů, to dost vynahrazujou. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keď už má Rammstein-ovský dokument také vysoké hodnotenie, určite ho nemienim kaziť a (nielen) preto dávam plný počet. Zoznámte sa s členmi kapely, ich začiatkom v NDR, postupným rozširovaním na západ po páde železnej opony, kde Amerike a svetu dokázali, že so svojou špecifickou hudbou a nadupanými show nemali vo svojom čase obdoby. Dokument, ktorý zaujme a pobaví, neviem čo viac by si divák mohol priať. Dozviete sa veci úsmevné, vtipné a určite mnoho krát i nečakané, preto vás nechcem ich konkrétnym menovaním pripraviť o prekvapenie. Tak šup, pozrieť na vlastné oči! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Koncert sa uskutočnil 11. decembra 2010 v multifunkčnej aréne v centre Manhattanu, Madison Square Garden a bol súčasťou tour k šiestemu albumu "Liebe ist für alle da". (GTS_PUNK)
  • Některé scény jsou také z koncertu v Bell Centre (Kanada) z 9. října 2010. (ČSFD)

Reklama

Reklama