Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľahká komédia o tom, ako je ťažké povedať rodičom, že som iný, než väčšina ľudí. (Zion)

Recenze (6)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca, citeľne európska komédia, ktorá si krásnym spôsobom uťahuje z pohľadu rodičov na svoje deti aj zo vzťahov všeobecne. Priamočiary, ale vždy láskavý humor kraľuje snímke, v ktorej sa partia kamarátov rozhodne, že najlepší spôsob ako oboznámiť rodičov so svojou homosexualitou bude šokovou terapiou - zavolajú si ich teda do domu jedinej mamičky v obraze na teplý letný víkend a... Výborné herecké výkony, srandy kopec a nie je to hlúpe. Veľmi odporúčam! ___ V slovenských kinách onoho času distribuované pod názvom "Prečo nie ja?" (čo je aj správny preklad z originálu). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Solidní odlehčená komedie na vážné téma, ve které je až neuvěřitelné množství na pohled líbivých evropských hereček. ()

Reklama

Rathe 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomnělo vtip: Dcera: "Tati, jsem lesbička." Otec : "Dobře dcero, pokud to tak cítíš." Druhá dcera: "Tati, taky jsem lesbička..." Otec: "Děláte si prdel?! To tu tady nikdo není na kluky?!" Syn: "Já ano!" Ale jinak je to docela hezký film o hromadném coming outu.. docela se člověk i pobaví, jak se to pomíchá mezi dospělákama. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Ujeté francouzská komedie o tom, jak říct světu a hlavně svým bližním, že homosexualita, je něco normálního, že to není nemoc, ale člověk se s tím narodí. 70% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama