Reklama

Reklama

Garáž

(pořad)
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Česko, 2017, 30 x 45-55 min

Obsahy(1)

Televizní show Garáž ideově navazuje na původní projekt z roku 2014, tedy československý pořad dvou motoristických novinářů. Nyní se jedná o ryze český projekt od zakladatelů webu garáž.cz. Plnohodnotná motoristická show má hodinový formát a jeho hlavními představiteli jsou novináři Jakub Rejlek (moderátor původní Garáže), Ondřej Chamilla a Jakub Urban. Znovuzrozený pořad není jen souborem několika reportáží, ale obsah propojuje i komentované studio. Hlavní myšlenkou tvůrců je nabídnout kvalitní a ryze českou show o autech a všem co k nim patří. Na diváky tak nečekají jen testy nových vozů, ale velká část obsahu je věnována automobilovým legendám, veteránům a youngtimerům. Moderátorská trojice také ráda využívá ojedinělé možnosti srovnání, a proto jsou nedílnou součástí pořadu i reportáže, kde figurují všichni tři. Právě tyto prvky odlišují Garáž od ostatních automobilových pořadů, které se kdy v České republice produkovaly. Na české internetové i televizní scéně se jedná o ojediněný a unikátní projekt, jehož sílu ukázali fanoušci v roce 2017, kdy na Startovači přispěli částkou 1.250.000 korun na výrobu druhé série. Původně byl pořad uváděn jen na kanále Youtube. V druhé polovině roku 2018 se značka GARÁŽ stala součástí mediální domu Seznam, který pro kompletní videoobsah poskytl prostor na stream.cz a televizní pořad se stal pevnou součástí vysílacího schéma Televize Seznam. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (6)

Evander 

všechny recenze uživatele

Co se týče motoristických pořadů, tak Garáž rozhodně patří k těm lepším. Přináší zajímavé, a hlavně smysluplné reportáže, kluci mají o auta zájem, očividně je baví a nebojím se říci, že jim i rozumí. Meziplyn Honzy Koubka je sice o malinko lepší, ale to rozhodně není žádná ostuda a Garáž sleduji a budu sledovat rád dál a zároveň ji s klidným svědomím dále doporučím. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

V tomhle magazínu jsem našel plnohodnotnou náhradu za Autosalon, který je pro mě už pár let nekoukatelný. Páni moderátoři jsou nevtíravě vtipní, nabízí spoustu informací o testovaných autech a nemají potřebu mávat neustále rukama jak postřelená vrána, cpát divákům svoje idiotské rádoby "vtipy" a přirovnání nebo děti jednoho z tzv. "expertů" a hotely, které sponzorují jejich zbytečné výlety. Je vidět, že když produkce a moderátoři přemýšlí a poučí se z chyb konkurence, bez problému dokáží vyrobit poutavý pořad o autech. Nepotřebují obří rozpočet, nepotřebují se opičit po něčem, co stejně nikdy nikdo nedokáže zkopírovat a nepotřebují se divákům lacině podbízet. Prostě si na nic nehrají a mě to vyhovuje. Paráda! ()

mjech 

všechny recenze uživatele

Sprostá mluva a neschopnost dát dohromady souvislou řeč, bohužel, degradují tento jinak povedený pořad. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama