Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kimino pátrání po nelegálním překupníkovi zbraní Boba vrhne do další nebezpečné operace v utajení. Hranice mezi spravedlností a pomstou se začne rozmazávat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3x sláva, druhá série je skoro stejně dobrá, jako ta první! Charismatický Bob jako agent v utajení si tentokrát hodlá došlápnout na obchodníky se zbraněmi, ale neustále ho také pronásledují události z 1.série, jejíž dějová linka stále na pozadí pokračuje. Scénáristé se zde opravdu vyřádili a připravili nám několik infarktových momentů, byť občas už jdou přes čáru uvěřitelnosti. Hlavní záporák JP mě bavil ještě víc, než Ferry z řady první. Tento seriál prostě baví a nenechá diváka v klidu vydechnout, takže sem s 3.sérií! ()

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti poměrně reálné první řadě se ve dvojce scénáristé celkem výrazně utrhli ze řetězu. Co chybí na uvěřitelnosti, to vynahradili zběsilou akcí a množstvím téměř infarktových situací, ve kterých se zdálo, že už se nedá nic zachránit. Moc mě bavila 8. epizoda - jak to vypadá, když má agent v utajení opravdu špatný den. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Několikrát se mi stalo, že jsem si tady řekla: "To snad není možný", ale pak jsem to rozdýchala a byla jsem zvědavá jak tohle může jenom skončit. Na konci každého dílu se jim podařilo loupnout tam nějakou pecku, abych jela dál a dál.... no co mám povídat, bábrlinka byla k zakousnutí, kdo by to do ní řekl? Brácha byl zas moc velký chytrolín a já myslím, že ten mě nervoval asi nejvíc. A Bob s Nathalií byli dobře vybraní do svých rolí, stopáž byla tak ok, takže za mě je to čtverec s pěkně zaoblenými rohy. Freedy a jeho kausa není dle mého ještě komplet dohraná, takže uvidíme, kdo ví..... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak Steve, alias Bob v podání výborného Toma Waese táhne skoro celou sérii. Je to hodně podobné, jako jednička se skoro stejným konceptem i místy černo- komediální zápletkou, která to hned v prvním díle nečekaně postavově rozetne, aby se k tomuhle stěžejnímu momentu neustále vracela. Příběhově to místy skřípe, ale tohle vše přebíjí dobří herci a vypečené, scenáristické nápady, které mně někdy přijdou jak tažené z klobouku. Ve finále je to maličko horší, přesto stále nadprůměrná podívaná s nezaměnitelnou atmosférou, která se jen tak nevidí. Oblíbené postavy: Bob, Nathalie, JP, Laurent, Lisa, stará máti, plus ta pošahaná dvojka tanečníků z ranče. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je teda fuckt, že dvojka je úplně jiná. A chvílemi téměř neuvěřitelná až jsem si říkala, že to si snad dělají z diváků prdel. Ta hlavní linka z ranče mi připadala, že mě každou chvíli přestane bavit, ale vždy se to tak nějak překlopilo, že to opět dávalo smysl a chuť se na to dál koukat. No nakonec to ustáli a nebyl to průser, ale bylo to jenom o fous. Za mě 85% ()

Reklama

Reklama