Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou německého filmu režiséra Anthonyho Hickoxe je dentista Max Tyler (Armand Assante), jehož profesní kariéra i poklidný život se náhle zhroutí a on se rozhodne, že si přisvojí totožnost svého zemřelého bratra a shrábne peníze ze životní pojistky. Netuší ovšem, že jeho bratr měl mnohem vážnější trable než on sám a že chytře vymyšlený plán se změní v děsivou past se smrtícími důsledky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak se zase všichni uklidníme a začneme používat hlavu. 23%? No jasně. Možná by občas nebylo špatný mít vlastní názor. Smrtící důsledek sice není nijak extra originální, ale jinak jde o solidně udělanej béčkovej thriller, ve kterým exceluje Armand Assante, kterýmu spolupráce s režisérem Hickoxem evidentně svědčí. Pořád se tu něco děje a Assante má navíc neuvěřitelně sexy parťačku. Takže na mizerných 23% to není ani náhodou. Jo a tohle je německej film úplně stejně, jako je Edith Piaf film českej. 70% ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Je to takový divný... Chvíli se mi zdálo, že by to mohlo jít, ale pak se to celé rozplizlo (po scéně v hotelu) do neuvěřitelné slátaniny, která naštěstí po hodině a půl doklopýtala do cíle. Líbila se mi jenom ta scéna, jak Armand Assante sedí na pláži s flaškou v ruce a kouká na moře... ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama