Reklama

Reklama

Quail Lake

Obsahy(1)

Chata u jezera. Jedna budova, dvě rezervace ve stejný termín. Jak dopadne střet dvou rozdílných osobností, které přijely na chatu ze zcela jiných důvodů? (RypavaDvojka)

Recenze (4)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Samota dvou lidských střetnutí a problémů, drama až jsem skákal z okna, hrozná dlouho trvající nuda bez špetky zajímavosti, herecky se nepředvedly ale vůbec. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislá dramata, která se nebojí hlubších témat než drtivá většina americké vysokorozpočtové produkce. Quail Lake je bohužel jen někde na půli cesty k hlubokému filmu. Komorní, konverzační, nepředvídatelný snímek, stavící svůj příběh na dvou hercích a jejich setkání, s vygradovaným závěrem. 65 % ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Quail Lake je tak trochu komorní a nízkorozpočtové drama, ve kterém se dlouho, ale opravdu dlouho nic neděje a nezachrání to ani závěrečné rozuzlení. Dialogy jsou nudné, kameraman se rozhodně nepředřel a zřejmý záměr filmu poukázat na násilí dnešní doby je v tomto případě zvolen nezáživně - mě problémy té nány a toho dřevorubce moc nedojaly a rozhodně bych ocenil nějakou romantickou zápletku ve formě pořádné vidlácké dupačky, jež by alespoň trochu oživila ponurou a nudnou atmosféru, ve které se film plácá po celou dobu. Dvě hvězdy za nádherné prostředí a závěrečný pyromanský kousek - 35%. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Psychologická odysea dvoch rozdielnych osobností, ktorý sa neočakávane stretnú na samote, keď obaja sa chcú vysporiadať so svojim problémom. Tento nečakaný stret ich zaujmi, pribúdajúcim časom mení v niečo, čo sami netušili. Celý dej je príliš strohý, bez hlbšej analýzy rozložiť zmysel ponímania pre konečné naivné rozuzlenie, cielené, ako proti teroristická propaganda. ()

Reklama

Reklama