Reklama

Reklama

Makléři z Hollywoodu

(pořad)
  • USA Selling Sunset
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitní realitní makléři z firmy Oppenheim Group prodávají luxusní život majetným kupcům v Los Angeles. Když se tým rozroste o nového člena, drama se začne vyostřovat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Předesílám: Neřeším, nakolik to bylo hrané. Mínusy: Nafintěné hollywoodské slepice. Zdůrazňovaly dobré vztahy s klienty a přitom je ve zpovědích i shazovaly. Propagace luxusu a oslava konzumu par excellence (agenti i klienti si kupovali domy opakovaně, a to i proto, že je předešlé už „nudily“). Plusy: Holky a ženský měly i pod fasádou. Zvláště když si tu fasádu evidentně udržovaly jako lákadlo, ale nikoli cíl ("Opakuju, jsem vdaná. Máte zájem o ten dům? Já nemám čas na blbosti."). Řešené problémy často otravné, ale dynamika skupiny zajímavá. Došlo i na lidsky pochopitelné a dojemné momenty. Hodnocení po 3 sériích: 73%. ()

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude hlavně o luxusních nemovitostech v LA, že se dozvím třeba i něco zajímavého, jenže to tady opravdu nečekejte. Dá se říct, že sledujete jen bandu povrchních slepic (zaměstnankyň realitky), kterým jde jen o peníze a vzhled, jsou hloupé a za zády se navzájem pomlouvají. Většinu "pracovní" doby tráví v barech/restauracích, kde řeší spolu či s klienty totální hovna a blbosti, kdy je až moc vidět to, jak je to celé jen pro kameru. Viděl jsem 3 díly a další už neuvidím. Jedna * za pěkné záběry LA a druhá * za super nemovitosti, které se tu a tam občas ukážou. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Koktejl afektu, půlmetrovejch šteklí, párty outfitů, umělejch dekoltů, mimosy, luxusních baráků a pomluv. Selling Sunset má všechno. A já se po pár epizodách přistih, že jsem přistoupil na zdejší wannabe realitu, a že mě doopravdy zajímá, jestli si to Mary s Christine vyříkají, a jestli tu první pomluvu vypustila Chrishell, Maya nebo Davina. Makléřská šou to není, lidi, tvl. Je to miliardářskej Sex ve městě tohohle milénia. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure o velikosti Jasonova... ehm... baráku v Hollywoodu. Nepřestává mě překvapovat, excentričnost Christine. Ostatní jsou tak nějak normální, teda Jsou to dost umělý gumy, ale stejně mě baví neustále sledovat jejich všední problémy, i když jsou na hony vzdálené běžnému smrtelníkovi. Sem tam se ukážou i zajímavé nemovitosti, kvůli kterým jsem se na to začal původně velice naivně dívat. 73% ()

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Šestá řada pořadu přináší až nesnesitelný vzhled do elitního slepičince, který je přehlídkou voskových figurín s inteligencí, rozhledem a lidskou hodnotou na bodu mrazu. Takhle nějak si představuji oživlé vlhké sny o Barbie, které mají američtí padesátníci z kteréhosi tamního vidlákova. Stejně sterilní a zaměnitelné jako umělohmotné ženy-štětky jsou i domy, které se v seriálu nabízejí. Mimořádně odpudivý formát plný odpudivých lidí. Tento unikátní televizní paskvil by se dal nejlépe využít jako nástroj mučení v Guantánamu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama