Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (4)

Aleix 

všechny recenze uživatele

Hlavní klaďaska z Vis a Vis a drogovej baron z Narcos v hlavních rolích. To jsem si nenechal ujít ,čekal jsem jednoduchou komedii ,ale holt y pod Pyrenejemi občas šlápnou vedle. Téma kdy se potká Bask ,Kastilec, Katalánec a nejlépe Galiciec a debatují o podobě Španělska je nevyčerpatelné téma. Kdežto tady z toho udělali patvar ve kterém ne jeden Švýcar zapláče. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo jiný by ve Španělsku mohl natočit lokální komedii o národních problémech, než zrovna Baskové. Že ale do svého plánu zahrnou i Švýcarsko, to by zřejmě nikdo nečekal. Mohla by to být sranda, ale humor šel bohužel mimo mě. Koukat se na to dalo, ale trošku tomu chyběly jakékoliv momenty, které by mohli být alespoň zábavné. Tento film by mohl být reklamou na to, jak natočit komedii se super nápadem bez vtipu. Škoda. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Objevení hrobky syna Viléma Tela v zemi Basků přiměla hašteřivé obyvatele vesnice lobovat za připojení ke Švýcarsku. Je to nekonvenční španělská satira se svým jazykem a sexem. Je to barevné a místy roztomilé. Ale jako sbírka vtipů a lehká romance tomu chybí celkový komediální tvar. Přes svou originalitu tedy film celkově u mě nefunguje. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama