Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se podařilo zničit několik lodí převážejících návykovou kukuřici. To Natana dopálí tak, že na hlavy SG-1 vypíše odměnu. Cam a Vala vyráží na sraz spolužáků ze střední školy. Daniel vyrazil studovat starodávné texty. Tam ho navštíví lovkyně hlav. Dr. Lee a Sam jsou na důležité konferenci. Podle Teal'ca mají Jaffové v jejich řadách zrádce. Jejich úkolem je najít ho. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nijak vážně braná epizoda, která se mi ovšem velmi líbila. Dokonce i Vala mi zde přišla snesitelná, dokonce mě pobavila, jak se snažila sejmout toho lovce. Škoda, že se v téhle epizodě nevrátil Aris Boch. A ta lovkyně, co šla po Danielovi, byla fakt kusanec. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak, keď niekto bojuje na 3 frontoch - proti Goaudom, proti Orájom a ešte aj proti Luciánskej federácii. Epizóda ušla na to, že takéto či podobné až tak nemusím, hlavne také, ktoré sa neberú príliš vážne. A ušli aj niektoré vtipné scény - napr. pulzné delo či figúrky na stredoškolskej párty. Inak, epizóda je z radu tých, ktoré dej 10. série nijak neposúvajú. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama