Reklama

Reklama

Joseonanbang seukaendeulchilgeojiag

  • Jižní Korea 조선안방 스캔들-칠거지악 (více)
? %
Historický / Romantický / Drama / Povídkový
Jižní Korea, 2015, 70 min

Režie:

Soong-hwan Lee

Obsahy(1)

První příběh: Seon-hwa a Dae-eui jsou manželským párem, zcela obyčejným, stejným, jako každý jiný v jejich úzkém okolí. Jenže oni na rozdíl od všech těch ostatních jsou párem jaksi odcizeným, ochuzeným o ty nejintimnější okamžiky manželského soužití. Seon-hwa je osamělá, stále víc a víc si zoufá nad nezdařeným manželstvím, a zatímco její manžel je zcela pohlcen všemi těmi svými pracemi a papírováním všeho druhu, Seon-hwa se ve společnosti jednoho pochybného zlodějíčka tajně oddává všem těm choulostivým slastem, které v ní opětovně probouzejí ženu v tom pravém slova smyslu.

Druhý příběh:  Když Ji-eun nešťastnou náhodou přichází o svého vyvoleného, aranžuje ji její vlastní rodina manželský svazek nový. I když poněkud rychle a překvapivě, ale co. Žena by sama žít neměla. Žít ale s takovým pobudou, jakým její nový manžel je, to si říká o hluboké zamyšlení. Won-bok je přesně takový ten sedlácký typ, který okouní všude možně, jen o vlastní ženu pohledem nezavadí co je den dlouhý. Nejraději má cizí víno, když je silnější, o to lepší, a povolné ženské, co mu ukazují spodní prádlo při každém předklonění. Ji-eun ale bere celou situaci do vlastních rukou a se svým vyvoleným rázně zametá.

Třetí příběh:  Jang-ho a Mi-ok jsou přáteli již od raného dětství. Vždy si byli na blízku, vždy si byli podporou. A jen zřídkakdy jste je neviděli společně. Není proto divu, že se jednoho dne stávají manželi. Všechny by zřejmě překvapilo víc, kdyby se jimi nestali. A i když Mi-ok doposud svému drahému neporodila syna, jejich život není o nic méně šťastným. Trhlinu v celé té okrové kráse ale přeci jen lze objevit, a není ji nikdo jiný než její vlastní matka; pomlouvačná potvora, která svoji dceru vždy shazovala a ponižovala. A protože si usmyslela, že svému tchánovi jakousi tu schopnou ženu přeci jen najde, jednoho dne mu představuje cizinku Joo-ran, ženu, která má stát se matkou jeho doposud nepočatého syna. Mi-ok, zoufalá a zaskočená drzým matčiným chováním, nenechává ale celou burleskní situaci jen tak a vše bere do vlastních rukou. (Conspi)

(více)

Reklama

Reklama