Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (227)

dom156 

všechny recenze uživatele

Jít na toto do kina byla trefa fakt vedle. Na pláně jsem totiž viděl nesmyslné dialogy, děj, který neměl hlavu ani patu a vše korunoval konec, kde vše vyvrcholilo v absurditu a plno vedlejších dějových cestiček vyústilo do ztracena. Jediné co snad nebylo pokažené, bylo plno tajemných záběrů a lekaček, které člověku hnuly s tepovkou. Nedoporučuji. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak byl jsem na to dost zvědavý, nebudu lhát, akorát jsem se bál, že z toho vypadne typický tupý slasher - a ono že jo. Rozjezd to mělo celkem slušný, ale pak, jako by tvůrcům došly nápady, to začne vykrádat co může, něco si vezme z Nezvratného osudu, syžet připomene Zmeškaný hovor, pak tu máme nějakého toho ducha/démona a jelikož se jedná o horor pro puberťáky, přidáme nějakou strašně vtipnou postavu, tady konkrétně potetovaného kněze, který evidentně ani v Boha nevěří a Bibli bere jako fantasy četbu. Ha ha ha. Jinak ostatní postavy tu nelezou na nervy, ale stejnak je to jedno, protože kdo umře a kdo ne, odhadnete poměrně jednoduše. A co ještě nesmí chybět ve správném klišovitém hororu? No jasně, ten typický konec, kdy zlo přemůžou, ale ono se stejně vrátí! To už mě nepřekvapí, to mě spíš naštve. Důvod, proč ten duch vraždí skrze tu aplikaci je stupidní a ani moc nedává smysl a pokud mi to neuniklo - od jisté chvíle to začne být celkem nuda - napadlo někoho z těch štduáků tu aplikaci odinstalovat? A když byli u toho hackera, proč se nepokusili tu aplikaci nadobro zničit? Ne, místo toho si jenom přepíšou data smrtí, inteligenti. A ten hacker by to evidentně uměl... Ale co zde budu všechny ty nelogičnosti vypisovat, prostě se nejedná o žádné překvapení, jakým pro mě byl americký remake Zmeškaného hovoru, tohle je prostě odreagování pro mladé, na které člověk rychle zapomene. A myslím, že Justin Dec od toho filmu ani víc nechtěl. 2* ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem čekala něco lepšího, ale pak to byla standartně klasická americká kravina. Téma filmu - aplikace, díky které se dozvíte, kdy zemřete je zajímavé samo o sobě. Nicméně zpracování už je tu horší. Film mě docela zajímal skoro do své třičtvrtiny, ale pak už to bylo přehnané, hlavně ten konec. Hustej byl moderní kněz. Jinak by se nic nestalo, kdybych se na film podívala doma nebo ho vůbec neviděla. Nedoporučuji. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TO JEN APPKA...“ /// No tak hlavně ale tahle appka drží slovo! (a má vedlejší účinky) Celkem nenáročný vyprávění o lidech, co si ji instalovali a pak umřeli. Něco jako Nezvratný osud (ale kdo by dneska věřil na osud, že?). Občas se tady straší, občas nějaká vražda (vlastně nečekaný úmrtí), občas si řeknu, že jsou to píčusové – ale to není nic překvapivýho. Vidět víckrát to fakt nemusím (a snad nikoho nenapadne upgrade).Ale třeba týnejdžři budou mít jinej názor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak porazit appku. 2.) Zjistím, že smrt sbližuje. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka všeho možného, zejména zmiňovaného Nezvratného osudu, který měl ale jasná pravidla, zatímco tady je to takový typický hororový freestyle, kde se ústřední bubák chová zejména tak, jak se to hodí scénáristům. Vzhledem k tomu, že je to celkem blbé, tak je fajn, že se to nebere úplně vážně a je skoro škoda, že postava kněze dychtícího zahrát si na bratry Winchesterovy nedostala více prostoru. Díky humoru to ale svižněji odsýpá a navzdory jinak rutinnímu provedení celkem dobře baví. A to i nemalou měrou díky Elizabeth Lail, na kterou se taky moc dobře kouká. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Keď sa v aplikácii zobrazí nápis "victim", výkrik, ktorý je počuť, pochádza z hry "Destiny" od vývojárov z Bungie. Používa sa výkrik Omnigula. (Game90)
  • Během závěrečných titulků hraje skladba „Style“ od Foster The People. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama