Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 15. století žil na hradě v divokých rumunských horách mocný vládce. Říkali mu temný princ, protože byl velmi krutý a nelítostný. Celý život bojoval s Turky a legenda praví, že byl nesmrtelný a nikdo ho nemohl zabít. Poddaní se ho báli, žádný muž nebo žena před ním nebyli v bezpečí. Jeho záliba v krvi a utrpení je však známá dodnes a jen těžko uvěřit tomu, že jednoho dne si v jeho srdci našla místo láska... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Drákula se musel obracet v hrobě, když byla premiéra tohoto..... Ani se nedá slovy moc popsat čím že je vlastně toto upíří veledílo. Amíci měli zase pár dolarů na rozhazování a tak si řekli, že si udělají prdel z evropské historické postavy. Jediný bod dám za pěknou herečku, protože zbytek filmu není hoden naprosto ničeho. Doteď je mi líto těch peněz, které jsem za to dal ve výprodeji ( asi 40kč), sem mohl mít dvě piva:(( ()

Trinculo odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika. PhD studenti a studentky jako maso na porážku. Co jiného taky. A kdy si lidi přestanou myslet, že Rumunsko je jakási díra v zemi plná divnejch rituálů a hladovejch a zároveň neskutečně nadrženejch valašskejch krutovládců. A vlad co má vstát z hrobu! A jako celek to přílíš nedává smysl a čpí televizním horrorem pro brzké ranní hodiny na daleké kilometry. ()

Reklama

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdil bych, že film nemá žádný děj. Jen je v něm obrovská koncentrace naprosto nesmyslných scén a nesmyslného chování hlavních postav. Např. honička Billyho Zanea s příslušníky sekty drakonitů nebo snad byl Billy Zane členem sekty? A proč ho pak honili? Asi aby byla ve filmu i automobilová honička, která stojí za prd. Nebo proč šli hlavní hrdinové dva dny pěšky lesem, když na místo určení přijel Billy Zane v klidu autem. No je to do slova a do písmene hrůza (však je to horor, který hrůzný býti má). ()

zdeny99 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérští hráči larpu se rozhodli natočit něco, co mělo vypadat jako film. Aby to přeci mělo nějaký tahák pro diváky, tak do hlavní role obsadili vyhořelého Billy Zaneho a film pojmenovali podle pravého jména legendárního knížete Drákuly. Jenže s jeho životem to má pranic společného a i Bram Stocker se musí otáčet v hrobě, který udělal z Vlada ve svém románu upíra. Tohle je ještě horší než DRACULA 3000 a podle mého názoru se jedná o nejhorší film ve svém žánru společně s filmem CESTA UPÍRŮ: VAN HELSING VS. DRACULA. [1503. hodnocení, 52. komentář, 13%, 40. nejhorší film] ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Billy Zane možná katastrofu na Titanicu přežil, ale to nemění nic na tom, že od té doby jde čím dál víc ke dnu a jeho filmy jsou zárukou dokonalé sračky, na kterou se nedá dívat. A Billy jako správný frajer drží svou laťku i v tomto snímku deset metrů pod zemí a s kozlíkem Popowichem nám dává nenápadně najevo, že tento film jde přežít jen díky kombinaci - Popovičák do ruky a nechat se narážet bo někoho narážet...pak to bude alespoň příjemně promrdanej čas...Jinak film doporučuji jako dárek pod stromeček největšímu nepříteli, pokud se z toho nezhroutí, tak je tu ještě možnost že se mu zkurví přehrávač, páč tomuhle neodolá nic. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Michael D. Sellers vyhrál na filmovém festivalu Fort Myers Beach cenu v kategorii nejoblíbenější režisér. (Terva)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama