Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Craft (Hayley Griffith) nemá za sebou práve najlepší deň. Začala pracovať v pizzerii ako donášačka pizzy. Kolegovia jej nechali len objednávky, pri ktorých bolo isté, že žiadne sprepitné nebude, a tak sa rozhodla vziať veľkú donášku do štvrte boháčov, mysliac si, že práve tí by jej nejaké drobné mohli hodiť. Keď jej však aj tu zabuchnú dvere pred nosom, zúfalá Sam sa rozhodne votrieť sa do domu a o sprepitné si zažiadať. Nebol to však najchytrejší ťah, v dome je práve satanistický sabat , ktorý rieši jednu pre nich nesmierne dôležitú vec – do rána potrebujú obetovať svojmu pánovi Belzebubovi pannu. A tú až doteraz nemali. Vyzerá to tak, že skutočné problémy u Sam ešte len teraz začínajú... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uz z nazvu tejto hororovej komedii som si myslel,ze to bude taka sialenost a hovadinka,ale musim uznat,ze zabavna,dievcina je prvykrat v praci,roznasa pizzu a pri tejto cinnosti natrafi na vyznavacov satana,ktori k ritualu potrebuju pannu a ona nou zhodou nahod je,no a zacina boj o zivot,herecka Hayley Griffith je fakt rozkosna,hudba je fajn a myslim,ze je dobre zvladnute zosuladenie dvoch filmovych zanrov,taka oddychovka na zabitie nudy...:-) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že filmy so satanistami sú proste odsúdené na to, že budú špatné. Neviem to vysvetliť. Ale z toho čo som mal možnosť vidieť by som nenašiel zatiaľ asi ani jeden, ktorý bol reálne zaujímavý alebo reálne dobrý. Filmy, na ktoré si spomeniem boli neskutočné klišé ("Devil's Prey"), stupidita, ktorá nakoniec skončila ako guilty pleasure ("Teen Lust"), alebo ukážka, ako vyzerá filmové zlo ("Party Bus to Hell"). Do ktorej kategórie zaradím "Satanic Panic"?. Myslím si, že tento film bude patriť do kategórie - Stupidita. Ale na druhú stranu sú tu momentky, ktoré celkom fungujú a vedia ma potešiť. A najlepším elementom tohto filmu je podľa mňa Ruby Modine. Jej sarkazmus vie filmu skutočne pomôcť. A okrem toho je fajn vidieť, že niekto má v celej tejto situácii aj nejaký rozum. Takže s ňou nemám dokopy žiadny problém. Hayley Griffith vo svojom filmovom debute je celkom okey. Myslím si, že pôsobí miestami až moc nevinne, no keď sa dozvieme o nej viac, dokážem jej aj celkom porozumieť. A beriem ju v pohode. Niektoré efekty nie sú najhoršie. A sú tu scénky, ktoré ozaj pôsobia, že sa do nich niečo zainvestovalo. Najmä útok róby a voodoo scénka, kde musí Sam popísať Judi celú kožu. To pôsobilo skutočne skvele. Rebecca Romijn v role vedúcej satanistického kultu tiež nie je najhoršia a svoju rolu si užíva. Takže ju beriem.Celková story je však podľa mňa absoltúne postavená na hlavu. A je postavená z klišé, a scenáristickej stupidity. Zase potrebujeme pannu, aby sme povolali mocného démona. A samozrejme budú problémy... a nemyslím si, že to musím ďalej rozoberať. Viete si predstaviť ako tieto filmy fungujú. A samozrejme keby motorka Sam funguje, tak by sme nemali žiadny film. Niektoré scénky pôsobia vyslovene zbytočne a snažia sa o komédiu, ktorú však do toho vôbec nevedia dať. Myslím si, že keď sa film snaží pôsobiť serióznejšie, tak celkom funguje. A to najmä vďaka Ruby Modine. No keď sa snažia o krvavú komédiu, tak v týchto scénkach film najviac zlyháva. Pretože si napríklad neviem predstaviť, že by v nejakom obchode s názvom "sexuálne pomôcky pre satanistov" predávali taký elektrický vrták, ako bude mať jedna ženská postava na sebe. To je na môj vkus už moc stupídne. To sú veci, ktoré si človek predstaví vo filmových paródiách. Myslím si, že film má lepšie a má horšie momentky. Rozhodne to nebola cesta do filmového pekla ako v prípade "Party Bus To Hell", no ani toto nebude film, ktorý budem odporúčať. Ani tých pár lepších momentov, to nevytiahne. Ale minimálne som zvedavý, kde sa nabudúce objaví Ruby Modine. Tohto roku mi už druhýkrát dokázala zlepšiť film. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Docela obstojná komedie. Grady Hendrix je zřejmě obeznámený s okultismem, když jej dokáže tak vtipně parodovat. V českém prostředí toto uměl Josef Váchal. Ten se o okultismus nejprve vážně zajímal, ale když měl výsledky, dostal strach, že se zblázní, a začal tyto fenomény – rovněž velmi fundovaně – zesměšňovat ve svých textech, čímž se od magie nejen distancoval, ale v podstatě i spontánně objevil ono „zažehnání smíchem“, které o mnoho let později popsali chaosmagikové. Vedle toho se svých obsesí zbavoval tím, že je zobrazoval; jeho výtvarné dílo je dnes velmi ceněné. – Hendrix je též autorem svěže napsané hororové novely Horrorstör (2014). Tento příběh klasického střihu situovaný do obchodního domu s nábytkem vysloveně volá po zfilmování, k němuž však, pokud je mi známo, zatím bohužel nedošlo. Je to škoda, protože výsledkem by mohl být plnokrevný hororový film. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Divný film o kterém sám nevím co si myslet. Na jednu stranu je to krvavé a místy i zajímavé na druhou herecky absolutně tragické (kromě 2 hereček) ´´herci,, z Asylumu jsou proti těmhle talentovaní a scénář byl pravděpodobně dělán za pochodu. Všichni se zde chovají jako idioti nějaké logické uvažování absolutně chybí a o humorné situace, aby člověk zavadil. Zhruba 40 minut před koncem asi došly nápady tak tam někdo nahodil jakousi vyšší bytost, které se zde objeví na začátku a pak až na konci a má působit dojmem jak je to chytré akorát, že výsledným dojmem je to , že byly při tvorbě v hajzlu a chtěly to nějak zakončit. 1 hvězda za úvodních cca 10 minut, které vypadaly nadějně. 20 procent ()

Tft 

všechny recenze uživatele

Fangoria je zpět nejen na pultech trafik, ale i na filmovém plátně. Satanic Panic je low budget hororová komedie, která potěší spíš skalní fanoušky žánru, kteří si libují v absurdním hororovém humoru. Jedná se spíš o oddechovku (jestli teda dokážete oddechovat u toho jak velitelka satanistického kultu věští ze střev své oběti nebo u explicitního voodoo mučení), která má za úkol především na chvíli pobavit publikum a tím výčet ambic filmu bohužel končí. Jedna věc, která opravdu stojí za ocenění jsou vydařené praktické efekty, takže veškeré nechutnosti, které se z obrazovky valí, vypadají opravdu reálně. Zbytek filmu už za řeč moc nestojí, ale pokud máte kolem Halloweenu chuť na nějaký hororový oddech s krátkou stopáží, Satanic Panic není úplně nejhorší volbou. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama