Reklama

Reklama

Jistě, pane premiére - Série 1 (1986) (série)


Jeden z nás? (S01E08)

(epizoda)
  • Velká Británie One of Us

Obsahy(1)

Zkušený intrikán, pardon, diplomat, jakým Sir Humphrey nepochybně je, si umí poradit v každé situaci. Ví, jak to udělat, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. A dokáže-li to ve věcech zcela odtažitých, zdeúředních, je víc než jisté, že v případech týkajících se jeho osobně, nasadí všechny své (nemalé) síly. Tentokrát ovšem bude nebohý Sir Humphrey potřebovat veškerý svůj – celým životem státního úředníka vycvičený – um, aby se v té vodě, která mu teče do bot, neutopil. Ještěže dostal ten spásný nápad se zvýšením premiérovy popularity... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Není nic horšího než neinformované spekulace, které se pak ukáží být přesnými." Takže jeden z nás byl jedním z nich? Nebo dva z nás byli jedním z nich? To je otřesné, ale tady se sir Humphrey probojoval od obvinění ze špionáže nebo z neschopnosti k velkému vítězství a to je třeba ocenit. Titul už má, funkce i peníze taky, takže ode mne si přilepší alespoň pěti hvězdami. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lov ruských agentů byl kupodivu méně absurdní než ten, který sledujeme nasoučasné politické a mediální scéně v přímém přenosu, ale přesto byl neobyčejně vtipný. Zasloužený plný počet. ()

evangelik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl. "...jeden z nich, tedy jeden z vás, vlastně z nás..." "...šašku, vlastně Hámfry" "...Podobné zjištění musí položit řadu otázek"... Ano a já se Vás ptám - proč jste mu nepoložil řadu otázek"... Co takhle trochu studia? ()

Reklama

Reklama