Reklama

Reklama

Láska navždy

  • USA Endless (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva zamilovaní teenageři Riley a Chris jsou rozděleni tragickou autonehodou. Zatímco Riley se obviňuje za smrt svého přítele, Chris uvízl v limbu. Naštěstí oba najdou způsob, jak se znovu spojit. V milostném příběhu, který přesahuje všechny aspekty života i smrti, se Riley a Chris musí podrobit nejtěžší zkoušce ze všech: jeden druhého nechat odejít... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (15)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Režisér Scott Speer po Midnight Sun sa rozhodol natočiť ďalší romantický príbeh, kde dominujú tragické a dramatické prvky. (Jeho rozhodnutie je pochopiteľné, pretože „Midnight Sun“ nedopadol zle.) Príbeh o dvoch mladých zamilovaných, ktorý sa skončí predčasne a tragicky. Film viac zameriava na „korektné“ ukončenie ich vzťahu, s myšlienkou „život ide ďalej“ a že „ty za to nemôžeš“. Potenciál „druhého sveta“ nie je dobre využitý. Jeho spojenie s reálnym svetom nie vždy je ideálny (je vidieť, že tvorcov inšpiroval aj film Ghost, ale od jeho kvalít sú ďaleko). Scenár má niekoľko nedostatkov a film nestojí na pevnejších základoch. Tretiu hviezdu dávam dvojici A. Ship / N. Hamiltom (vekový rozdiel medzi nimi nie je nijak vidieť), pretože ten (potrebný) kontrast medzi nimi je v podstate v poriadku. V tejto filmovej subkategórii sú aj kompaktnejšie snímky. P.S.: Súhlasím s poznámkami, že blonďavé vlasy pre Famke Janssen sa nehodia. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Vôbec nerozumiem tomu, prečo sa točia takéto prisprostasté vykrádačky slávnejších, síce tiež prihlúplych, ale aspoň kvalitnejšie spracovaných kúskov, jediné, čo môžem na tejto tínedžerskej fantasmagórii oceniť, je marketingová prezentácia, dal som sa nachytať na upútavky, ale na toto plne platí výrok môjho prapredka: "Z hovna bič neupletieš!", takže 15%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Námět je neskutečně libivá záležitost. I z toho důvodu jsem si říkal, že Lásku navždy zkusím. Navíc i Půlnoční láska od stejného režiséra byla z podobného ranku, tak jsem tu úplně neočekával průser. Ten se ale dostavil záhy. Scénáristi si s námětem dělali co chtěli, nedával vůbec logiku. Nejtrapnější scéna byla ta lekce krájení brambor. To jsem si říkal, že dál už to dojít snad nemohlo. Jenže pak pokračuje sérii nelogičností a já měl co dělat, abych tuto Hallmark friendly záležitost vůbec dokoukal. Co naplat, že herecká dvojka byla fajn. Tady to sestřelil neskutečně blbej scénář. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto je teenagerský Duch alebo teda Duch 2, ale chlapec nemá charizmu Swayzeho a samozrejme ani to dievča nemá na Demi Moore. A celé sa to vanie v inej atmosfére, myslím, že tú umelú romantiku pretláča smrť. Začína aj končí sa to smrťou a počas celého deja sa rieši len smrť v tom pochmúrnejšom šate. Samozrejmosťou je, že všetky páry sú tu čiernobiele, inak to v USA už ani nejde. ()

ElleElie 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl dobrý, ale bohužel zpracování se mi vůbec nelíbilo. Kdyby podobný příběh natočili podle nějaké knižní předlohy, udělali by líp. A že je takových velmi povedených knih s podobnou tématikou. Neurazilo to, ale skoro to na mě působilo jako špatný TV film. Postrádala jsem tam tu správnou hloubku. Hlavni obsazení mne ničím nenadchlo a osobnosti hrdinů také ne. Opravdu škoda. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama