Reklama

Reklama

Creepshow - Season 1 (2019) (série)


Night of the Paw / Times is Tough in Musky Holler (S01E05)

(epizoda)

Recenze (5)

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První povídka je klasickým námětem pro typický celovečerní hororový brak. Bylo to fajn na vypnutí mozku, a to na večír potřebuju. Druhá povídka absolutní hujdovina s Arquettem. Přesně v takových filmech on vždy hraje. ()

WeeLass 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zas bylo něco. První povídku jsem vůbec nepochopil, byla navíc zbytečně dlouhá a nedovysvětlená zápletka splácaná tak, že ani nedávala smysl. Zato druhá povídka, která působila dystopickým dojmem, což mě hned zaujalo, byla pro změnu převysvětlená až moc, chybělo tomu trochu záhadna. Nevšední pojetí lidského "whack-a-mole" bylo originální, ale příliš hloupé. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Night of the Paw - dopravná nehoda privedie mladú ženu do krematória a zdá sa že jej príchod jeho majiteľ túžobne očakáva...dajte si pozor na to, čo si vo svojom živote želáte. Times is Tough in Musky Holler - zombie apokalypsa zmenila pomery v meste, zdá sa však že nastal čas na ďalšiu zmenu...v tejto sérii z môjho pohľadu zatiaľ najslabšie epizódy, ale v dnešnej dobe vyjadriť vlastný názor (nielen) na čsfd rovná sa verejnej poprave, takže prosím ctených užívateľov ktorých nemám v obľúbených aby to nečítali, v rámci zachovanie vlastnej psychickej pohody, mentálneho zdravia a zdravého úsudku. Svet v dnešnej dobe je tak nakazený pýchou že premieňa holubov na pávov. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama