Reklama

Reklama

Orpheus' Song

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvaja najlepší kamaráti z Berlína vyhrajú výlet do Grécka. Počas exkurzie sa stratia na ostrove. Strávia spolu noc v jaskyni, kde sa im sníva tajuplný sen. Nasledujúci deň to medzi nimi už nebude rovnaké. (dwdb)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Říct, že nízkorozpočtový tvůrce Tor Iben natočil jako další snímek dobrodružný romantický film, zní sice v synopsi dobře, ale vzbuzuje to příliš velká očekávání. Režisér neměl problém sehnat celkem sympatickou ústřední dvojku, na kterou se dobře kouká, ale snímek je mnohem delší, než je jeho příběh a tu polovinu navíc (většinou chození po lese nebo nakonec ne tak podstatné drobné události s jinými postavami) nedokáže nijak osvěžit. To umělecké tápání (a relevantnost názvu filmu, případně důležitost položky Řecka pro jistě skromný rozpočet) je skoro zábava sledovat a analyzovat. Pokud nebudete mít podobně shovívavou náladu nebo nepodlehnete romantické atmosféře, určitě uberte z hodnocení hvězdu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Já budu hodnotit okem gay diváka výše, než předchozí recenzent. Filmů od tohoto režiséra tady máme více a ani ten se mi nezdál podprůměrný. Když odmyslíme obal žití Philippa a Enise v Berlíně, vyloupne se nám příběh tajemna z podzemní jeskyně na Korfu, kde je Herkules varuje, aby tam nejedli granátové jablko. Varování nebylo vyslyšeno a mezi těmito muži propuká erotické poblouznění podnícené řeckou mytologií a následné vystřízlivění zpět v Berlíně. Jak moc tyto dva sportovní muže ovlivnila řecká historie, zda dále budou chtít vnímat krásu těla a duše svého kamaráda se dozvíme na konci snímku. Jistě, dílko nedosahuje na nejvyšší známky, nicméně smysl pro krásu mužského těla spojené s originálním řeckým dávným tajemnem mě ovlivnila tak, že jsem dal toto hodnocení ... 6789 ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama