Reklama

Reklama

Velký průvodce meditací

(seriál)
  • USA Headspace Guide to Meditation
Trailer
USA, 2021, 2 h 53 min (Minutáž: 19–24 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Headspace představuje příjemně animovaný pohled na výhody meditace a nabízí techniky a instrukce, abyste se do toho mohli pustit i vy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Handle 

všechny recenze uživatele

Pokud jste meditací úplně nepolíbení, pak bych vám tuhle minisérii s klidem doporučil. Pro začátečníky opravdu ideální průvodce - dokážu si představit, že to může odstartovat návyk pro každodenní meditaci. Koncept krátké teorie a praktického cvičení je moc fajn a klidně bych uvítal více takového materiálu na Netflixu. Nicméně jako člověku, který už o meditaci ví nějaké to základní info, mi to přišlo zbytečně repetitivní a spíše to mělo klesající tendenci. Celkově si ale jinak cením zajímavého projektu a připojuju se k pochvale za český dabing. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Posledný januárový deň som strávil "meditáciou" na netflixe. Aspoň ten dabing, animácia nič moc a celkovo mi to nič nedalo. Veľmi nadhodnotené. Úprimne ani neviem čo týmto netflix myslel. Nemyslím si že to nahrnie ľudí meditovať. Ale ak pozriem napriklad užívateľa fotbalista, niekomu stačí fakt málo k dokonalosti. Alebo druhý expert čo tomuto dielu udelil plný počet a prvému rambovi odpad. 2* ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Toto išlo úplne mimo mňa, analýzu a zážitky tibetského mnícha Andyho som si vypočul, zostávajúcich viac ako 10 minút v každej epizóde s meditáciou som už vynechal. Ja nepotrebujem meditovať nato aby som zistil že som dobrým človekom. Pre rodinu, pre podriadených v práci pre kamarátov. Trávia so mnou čas radi, jeden s kolegov hovorí že na moju adresu ešte od žiadneho iného kolegu nepočul krivé slovo a nerobí mi problém porozprávať sa s nikým. Pravda ak dotyčný nie je jedincom ktorý sa rád povyšuje nad ostatných. ČSFD je už iná káva, tu moje názory iritijú obrovské množstvo ľudí, a aj to o niečom svedčí. Pre ľudí ktorí majú k meditácii blízko určite dobrý dokument, ja som sa tomu snažil dať šancu v každej epizóde ale nenadchla ma ani animácia ani jednotlivé príbehy. Ja skrátka patrím k ľuďom ktorý nedokážu svoj čas zabiť tým že sa budú venovať meditácii, ten čas radšej využijem nato aby som pomohol svojim najbližším, strávil čas s priateľmi či meditoval pri dobrom filme či knihe. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

"Sprievodca meditáciou pre bežného človeka" podaný zrozumiteľnou formou a s možnosťou si danú techniku priamo vyskúšať. Vizuál je krásne farebný a hlas rozprávača pôsobí celkom ukľudňujúco. Ide však len o jeden z mnohých typov meditácie (všímavosť) a pokojne sa môže stať, že niekomu nesadne ale nájde sa v inom type (čo bol napríklad môj prípad). Ak ale o meditácii neviete nič, na začiatok je to dobrá voľba. ()

marleyy 

všechny recenze uživatele

100% Vynikající průvodce meditací s příjemným českým dabingem na Netflixu. Jak pro začátečníky tak i pro zkušenější. Velmi nenásilnou formou Vás provede opičí myslí západního člověka, který má velké nánosy bahna a stresu již trošku zakódováné v sobě. Pokud si chceš trochu nebo i víc odpočinout od bahna, tlaku či dokonce sám od svých neutuchajících myšlenek (nebo si je uspořádat) rozhodně Ti může být tento dokument nápomocen. Vyzkoušeno na sobě, proběhlo chvilkové vypnutí softwaru i hardwaru a nádherný relax :) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama