Reklama

Reklama

Kód divočiny

(pořad)
  • USA Code of the Wild
Reality-TV / Dobrodružný
USA, 2019, 8x42 min

Obsahy(1)

1. Aljašský trojúhelník: Chris a Casey vyrazí hluboko do Aljašky, kde budou pátrat po letadle, které před 47 lety havarovalo se dvěma politiky na palubě. Podaří se jim vyřešit tuto starou záhadu?
2. Ztracený poklad z dob Konfederace: Ve Virginii budou bratři hledat dávno ztracenou pokladnici z období Konfederace. Aby záhadu rozluštili, budou muset zdolat nehostinný terén.
3. Ztracené stříbro: Chris a Casey pátrají po legendárním stříbrném dolu v hodnotě několika milionů dolarů. Tajuplný deník je zavede do kentucké divočiny. Podaří se jim poklad najít?
4. Aztéci v Americe: Bratři putují sněhem i neúprosným terénem a hledají legendární poklad Aztéků. Co se podle legendy skrývá v pohoří Utahu?
5. Kam zmizeli obři?: Chris a Casey Keefer v Ekvádoru pátrají po kmenu obrů. Prodírají se hustou džunglí a hledají stopy, které by je zavedly ke ztracené civilizaci.
6. Prokleté El Dorado: Casey a Chris vyráží do El Dorada. Stopy, které zanechal Percy Fawcett, je zavedou hluboko do Amazonie, kde budou toto ztracené Zlaté město hledat. (Discovery Channel)

(více)

Galerie (7)

Reklama

Reklama