Reklama

Reklama

Jonghahamyeon urineun

(seriál)
  • Jižní Korea 좋아하면 울리는
Jižní Korea, (2019–2021), 12 h 12 min (Minutáž: 42–71 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Ve světě, kde vás aplikace upozorní, když je do vás někdo v blízkém okolí zamilovaný, prožívá Kim Jojo mladistvou lásku a přitom bojuje s nepřízní osudu. (Netflix)

Recenze (12)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem naštvanej. Děj posledních tří epizod vymýšlel nějakej blbec, s velmi naivní představou o fungování vztahu. Charakter kamaráda, kterej se furt cpal hlavní hrdince do života, přestože ho nikdy nechtěla, byl extrémně otravný. Do toho z prstu vycucaný zvrat v jednání hlavní hrdinky a úplný konec, který mě vytočil (přestože to mohlo dopadnout i hůř). Jsem naštvanej, protože ústřední dvojice měla chemii, vůbec nebyli špatní a myšlenka alarmu, který zazvoní, když je v okruhu 10. metrů někdo, kdo vás má rád, byla velmi zajímavě propracovaná a unikátní už i tím, že tento prvek finálně ovlivňuje a mění chování celé společnosti (ne vždy pozitivně - lidé místo o klasickém vyznání lásky hovoří o zazvonění na Love Alarm, což by ještě šlo, ale celebrity sbírají počty zvonění a někteří lidé si nezvonění na svém mobilu berou příliš osobně). Velmi dobré. Akorát to na konci pokašlali. ■ Edit: Wikipedie i AsianWiki zmiňují sezónu 2. Ta by mohla zachránit dojem. ()

eileen9 

všechny recenze uživatele

Dávám seriálu 5*, protože děsnou 2. sérii jsem se rozhodla ignorovat. Takhle velké zklamání jsem opravdu nečekala. SPOILER: Nechápu, jak mohla hlavní hrdinka skončit s postavou, která mi tam celý seriál připadala tak trochu navíc. Jeho věčné dolejzání bylo neskutečně otravné. Chemie naprosto žádná. Přitom mezi druhou dvojicí to tak krásně jiskřilo při každé společné scéně. Pro mě je to tedy jedno obří WTF??? ()

Reklama

Bury 

všechny recenze uživatele

Myšlenka seriálu je zajímavá. Aplikace v telefonu vám ukáže, zda-li je v okruhu deseti metrů někdo, komu se líbíte. Korejská produkce už vyslala na trh nejedno pěkné romantické drama a toto není výjimkou. Je to natočeno velmi dobře a soundtrack taky není k zahození. Hvězdičku dolů jsem dal proto, že nemám rád milostné trojúhelníky, ale tak... Slečny si rozhodně přijdou na své. ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Trochu se musím přiznat že ze začátku jsem musel soustředit, abych se v příběhu vyznal a ono se to postupem času ani moc nezlepší, protože párkrát je tady časový skok, kterého si všimnu až po nějaké době. Nicméně to je taková drobnost, když si vezmu seriál jako celek, působí trochu pomalejším tempem, ale to mi zase tak moc nevadilo, co bych pochválil na seriálu, je zajímavý příběh, který je doplňován aplikací Love Alarm, která se mi na začátku moc nezamlouvala, ale po čase jsem jsem to bral jako součást, protože alespoň tvůrci přišli s něčím novým. Teď ale musím začít s negativy, kterých bohužel není málo, jak jsem zmiňoval na začátku to je jen drobnost, ale taky se to počítá. Prvním mínusem jsou asi postavy, které nejsou tak výrazné jak bych si představoval, navíc tomu moc nepřidávají hlavní hrdinové, kteří mi v tom dělají ještě větší bordel. Je to škoda protože námět aplikace Love alarmu, by se dala krásně využít a mohl  to být celkem zajímavý seriál, ale tvůrci to podle mě nevyužili a místo toho jsme dostali takovou zvláštní zápletku, ze které jsme časově neustále skákali, ukazovali si minulost, která podle mě nebyla vůbec zajímavá a poslední co seriál zlomilo je konec, který snad nikdo nechápal. Hlavně to bylo tak zvláštně podané a podle mě nikdo nechápal rozhodnutí hlavní představitelky. Mě to naštěstí tak netrápilo, protože mě seriál až tak moc nechytl. Abych řešil nelogičnost, se kterou jsme se setkávali celkem často. Pozitiva: Zajímavý námět v podobě Love alarmu, který nevím jestli by jsem, chtěl aby ve skutečném světě existoval. Negativa: Kamarád hlavního hrdiny byl takový zvláštní. ()

Dragoon 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám jen proto, že první série byla skvělá a hlavní hrdinové (Song Kang a Kim So-hyen) seriálu byli úžasní a skvěle se k sobě hodili. Bohužel druhá série po dvouletém očekávání pro mě byla velikým zklamáním. Nikdy jsem nepochopila proč Kim Jo-jo použila štít a rozešla se s Hwang Sun-ohem. Bylo to šokující a zbytečné, ale očekávala jsem, že později nám vyjasní proč to udělala, ale vlastně to nikdy pořádně nevysvětlili. Popravdě mě velice zklamalo s kým nakonec Kim Jo-jo skončila a právě proto jsem nedala pět hvězd. SPOILER - Přišlo mi velice nevkusné, když jsem zjistila, kdy se vlastně Kim Jo-jo zamilovala do Lee Hye-yeonga. Cheon Duk-gu vysvětlil, že v okamžiku kdy se zamilujete, tak vaše jméno zmizí ze seznamu lidí, do kterých se zamilují. A právě tehdy mi došlo, že její jméno ze seznamu Lee Hye-yeonga zmizelo ve chvíli, kdy jí políbil Hwang Sun-oh. Bylo to velice netaktní. ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama