Reklama

Reklama

Madonna: Ciao Italia - Live from Italy

(koncert)

Záznam koncertu Madonny v italském Turínu z roku 1988, kterým zakončila svoje tehdejší turné.

Playlist koncertu:
1. Open your heart
2. Lucky star
3. True blue
4. Papa don't preach
5. White heat
6. Causing a commotion
7. The look of love
8. (Medley) Dress you up / Material girl / Like a virgin
9. Where's the party
10. Live to tell
11. Into the groove
12. La Isla Bonita
13. Who's that girl
14. Holiday (JohnnyB)

(více)

Recenze (3)

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Ne tak jednoduché jako The Virgin Tour, ale také ne tak skvělé jako následující Blond Ambition Tour. Madonna je tu roztomilá a vypadá skutečně nevinně. Zase je tu částečně oživeno několik videoklipů, což Madonna velice ráda dělá do teď. ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Madonnino teprve 2. tour, tentorkát již světové, kdy první koncert byl zahájen v Japonsku a ukončen v její rodné Itálii. Turné bylo vyprodáno v několika hodinách. Who´s that girl se jmenuje dle filmu, ve kterém si Madonna zahrála. V této době byla popová královna na žebříčku popularity a jedná se nejvýnosnější hudební turné. Ve srovnání s prvním tour Like a Virgin, roztančilo publikum daleko více hudebníků a zpěváku. Vokály Nikky a Donna, které dlouho provází Madonnu dalšími koncerty zde spolupracovaly spolu poprvé. Opět nechybi taneční chorošky a již tehdy velké hity Like a virgin, Dress you up, Material girl, které dokázala Madonna vtipně i umělecky ztvárnit. ()

Reklama

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Môžem konštatovať to, že tu Madonna dosiahla svoj vrchol, nie len imidžom, pesnička ako "Lucky Star" ukazuje v čom spočíva talent Madonny, nie len trsať, treba aj spievať. Našiel som miestami, kde to mohla Madonna dospievať tie dva - tri slova z refrénu ("Open your heart"), divákovi to neuškodí. Človek neodtrhne oči od nej, žiaden perverzné pohnútky, hlas a tvár Madonny v tomto období, hypnotizuje.. Nie len pekné pódijné predstavenie, je vidieť, že Madonna sa skutočne vyzbrojila fantastickými muzikantmi (doprovodné speváčky Niki Haris, Debra Parson, Donna DeLory) bubeník Jonathan Moffett, ten odohral viac ako 85% z celého albumu True Blue, vedúca gitara James Harrah)... Hlasovo je na tom najlepšie, ako kedykoľvek predtým a potom, následná The Blond Ambition je miestami dosť veľký extrém. V tých červených šatoch vyzerá Madonna skutočne fantasticky, niet divu že si ju vybrali na VHS/DVD obal. Nemá sa za čo hanbiť Madonna, k tomu veľmi odporúčam tento koncert, lebo výborný setlist, výkon, hlas... /90 %/ ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama